Beharangozó 2018. október 26., péntek

Jegyek a PAFC - DVTK mérkőzésre

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában Felcsútra utazik a DVTK labdarúgó csapata. A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben és online 800 forintba, a mérkőzés napján a helyszínen 1000 forintba kerülnek. A meccsjegy.mlsz.hu oldalon már kaphatók, személyesen hétfőtől lehet megvásárolni a DVTK jegypénztáraiban.

Jegyek a PAFC - DVTK mérkőzésre


OTP Bank Liga, 13. forduló

2018. november 3., szombat
17:00 Puskás Akadémia FC - DVTK

Helyszín

Pancho Aréna (8086 Felcsút, Fő út 176.)

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 800, a mérkőzés napján a helyszínen 1000 forintba kerülnek. 3 éves kor alatt a belépés ingyenes.

A szervezők a DVTK szurkolóit a helyszínen az 5-ös és a 6-os jegypénztárnál várják. A vendégszurkolók a 3-as bejáraton keresztül juthatnak be a lelátóra.

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint hétfőn 12 órától személyesen Miskolcon a Diósgyőri Stadion jegypénztáraiban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül kaphatók Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) is, a többi Ticket Express jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

Klubkártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Parkolás

A vendégszurkolók parkoltatása a murvás úton lehetséges, a Bicske-Csákvár körforgalomnál, Bicske felé hajtva tudnak behajtani hátulról a vendégek autóikkal.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Felcsútra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

Diósgyőri Stadion jegypénztár
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva