Beharangozó 2018. november 2., péntek

"Hasonló helyzetben van a két csapat"

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában Felcsúton lép pályára a DVTK szombaton délután. A csapat már pénteken útra kelt, az indulás előtt Fernando Fernándezt kérdeztük.

"Hasonló helyzetben van a két csapat"


OTP Bank Liga, 13. forduló

2018. november 3., szombat
17:00 Puskás Akadémia FC - DVTK

Fernando Fernández: - Nyár óta tudtuk, hogy ez a szezon nehéz lesz, főleg az első néhány mérkőzésünk. De úgy érzem, hogy - bár az eredményekkel még adósak vagyunk - a csapat mérkőzésről-mérkőzésre fejlődik, és sokkal jobban nézünk ki, mint néhány meccsel ez előtt. Korábban sok problémánk akadt a támadások felépítésével, amiben sikerült fejlődni, azonban a befejezés terén még mindig gondjaink vannak. Ezért is örültem nagyon a zalaegerszegi győzelemnek, hiszen nagyon ráfért már a játékosainkra és a klubra egy siker. Ez egy teljesen más mérkőzés lesz, mint amit az első körben játszottunk a PAFC ellen. Az utolsó három hazai meccse a felcsútiaknak nagy győzelmet hozott, így biztos megjött az önbizalmuk a játékosoknak. Ugyanakkor hasonló helyzetben van a két csapat, hiszen sok új labdarúgó érkezett az átigazolási időszakban Felcsútra is, akiket be kell építeni. Meggyőződésem, hogy egy nagyon kiegyenlített mérkőzés lesz. Mi minden meccsen három pontot akarunk szerezni, hiszen a tabellán elfoglalt helyezésünk miatt csak így lépkedhetünk előre. Most kiemelten fontos, hogy győzzünk.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Felcsútra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.