Beharangozó 2019. február 5., kedd

Jegyek a Vidi - DVTK meccsre

Több mint három esztendő után utazik újra Székesfehérvárra a DVTK labdarúgó csapata. A bajnoki címvédő új stadionjában első alkalommal lépnek majd pályára a piros-fehérek. A találkozóra elővételben 1500, a helyszínen 2500 forintba kerül a vendégszektorba szóló belépőjegy, amely Miskolcon és az interneten is megvásárolható. A hazai klub döntésének értelmében klubkártya használata nem kötelező, azonban a jegyvásárláshoz névre szóló regisztráció szükséges.

Jegyek a Vidi - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 20. forduló

2019. február 9., szombat
17:00 MOL Vidi FC - Diósgyőri VTK

Helyszín

A MOL Vidi FC három éves felcsúti albérlet után újra hazai pályán, a tavaly ősszel átadott új székesfehérvári stadionban rendezi hazai mérkőzéseit.

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, azonban a DVTK-val ellentétben a Vidi nem élt a névre szóló regisztráció eltörlésének lehetőségével, ezért a jegyvásárláshoz névre szóló regisztráció szükséges. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A vendégjegyek elővételben egységesen 1500 forintba, a helyszínen a mérkőzés napján 2500 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a MOL Vidi FC címerére kattintva), valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Stadionnál található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Beléptetés

A székesfehérvári stadion vendégpénztára a mérkőzés napján 15 órakor nyitnak ki, ezzel egy időben lesz a kapunyitás is. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosítsára alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Parkolás

A DVTK szurkolói az új székesfehárvári stadion vendégparkolóját vehetik igénybe. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Székesfehérvárra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva