Beharangozó 2019. február 16., szombat

Prosser Dániel: Régen játszottam már ennyi szurkoló előtt

Amennyiben Fernando Fernández úgy dönt, akár már a szombati Budapest Honvéd elleni mérkőzésen is láthatjuk a pályán a DVTK három új igazolását. Az elsőként érkező Prosser Dániellel beszélgettünk.

Prosser Dániel: Régen játszottam már ennyi szurkoló előtt


OTP Bank Liga 21. forduló

2019. február 16., szombat
17.00 Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC

- Igazából még meg sem melegedett a helyed az öltözőben, máris itt az első mérkőzés. Mire számítasz a meccsen?
- Optimista vagyok, hiszen jó formában van a DVTK, pontosabban már mi vagyunk jó formában (nevet - a szerk.). Bízom benne, hogy a veretlenségi szériát folytatni tudjuk és egy győzelemmel a vonal fölé tudunk kerülni. Az edzések nagyon jók voltak, alaposan felkészültünk a Honvédból is, már csak rajtunk múlik, hogy ezt a pályán is megmutassuk.

- Mi az, ami a leginkább elnyerte a tetszésed néhány nap után?
- Maximálisan elégedett vagyok a körülményekkel. Már említettem, hogy érkezésem előtt puhatolóztam korábbi játékostársaimnál és elmondták, hogy Diósgyőrben tényleg minden feltétel adott. Ezt én is meg tudom már erősíteni. Remek az edzőközpont, a pályák, a konditerem, nagy létszámú az orvosi stáb és a konyhai ellátás is nagyon tetszik, egyszóval minden szuper. A stadiont majdnem elfelejtettem, valóban impozáns épület.

- Az új arénában még nem léptél pályára ellenfélként sem, de a régiben több alkalommal is szerepeltél a DVTK ellen. Már csak Fernando Fernández döntésén múlik, hogy szerepet kapsz-e vagy sem. Várod már, hogy bemutatkozhass?
- Nagyon. Amikor a Honvéd, vagy a Puskás Akadémia színeiben a Diósgyőr ellen játszottam, mindig nagyon sok szurkoló látogatott ki, hogy bíztassa a csapatot. Ilyen környezetben ellenfélként sosem könnyű. Most jó lesz a másik oldalon játszani. Tényleg nagyon várom, hogy minél több fanatikus jöjjön ki és hogy teli torokból szurkoljanak nekünk. Olvastam a klub akcióját a weboldalon, régen játszottam már ennyi néző előtt, ezért magam is kíváncsi vagyok, hogy hányan jönnek ki. Szükség van ezekre a kezdeményezésekre, egy ilyen stadion akkor a legszebb, amikor megtelik.

Információk