Beharangozó 2019. február 14., csütörtök

Vedd meg a jegyed a DVTK játékosaitól!

Hatalmas az érdeklődés a hét forduló óta veretlen DVTK szombati Budapest Honvéd elleni mérkőzése iránt. Mivel a Vidi ellen Dejan Karan és Tajti Mátyás is begyűjtötte ötödik sárga lapját, ők biztosan nem léphetnek majd pályára a Honvéd ellen, viszont szeretnének segíten abban, hogy zökkenőmentesebb legyen a jegyértékesítés, ezért személyesen segédkeznek majd a DVTK Shopban pénteken 16 és 17 óra között.

Vedd meg a jegyed a DVTK játékosaitól!


OTP Bank Liga 21. forduló

2019. február 16., szombat
17.00 Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd

Mint arról korábban már beszámoltunk, a hét forduló óta veretlen DVTK a labdarúgás történetében egyedülálló módon fogadást ajánl a klub a szurkolóknak. Amennyiben legalább 7777 szurkoló kilátogat a szombati Budapest Honvéd elleni mérkőzésére, akkor a klub a soron következő hazai bajnoki találkozó jegyáraiból 90% kedvezményt ad a drukkereknek.

Tajti Mátyás és Dejan Karan úgy döntöttek, hogy ők is szeretnének segíteni a jegyeladásban, ezért pénteken 16 és 17 óra között tőlük vásárolhatók meg a belépőjegyek a DVTK Shopban. Ezzel együtt a játékosok is toborozzák a szurkolókat, hiszen saját családtagjaik és barátaik számára maguk is ekkor vásárolják majd meg a belépőjegyeket.

Rajtuk biztosan nem fog múlni tehát, hogy meglegyen az áhított 7777-es minimum nézőszám.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: 10:00-16:00
Vasárnap: zárva
Meccsnap: 10:00-17:00

DVTK Stadion jegypénzátára
Meccsnapon: 8 órától