Beharangozó 2019. február 15., péntek

"Az új játékosok is készen állnak"

A DVTK hét mérkőzés óta veretlen labdarúgó csapata a Budapest Honvédot fogadja szombaton hazai környezetben. Az elmúlt hónapok legnagyobb érdeklődéssel várt diósgyőri találkozója előtt sajtótájékoztatót tartottunk, amelyen Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire. A mérkőzés mellett természetesen szóba kerültek a klub új igazolásai is.

"Az új játékosok is készen állnak"


OTP Bank Liga 21. forduló

2019. február 16., szombat
17.00 Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Nagyon fontos mérkőzés vár ránk, az egész bajnokság legfontosabb meccse, ahol az a célunk, hogy folytassuk jó sorozatunkat. Ebben számítunk a szurkolóink támogatására, a saját eszközeikkel ők is hozzátehetnek a sikerhez. Az előző években kiválóan teljesítő, erős ellenfél érkezik ma hozzánk, akik több kulcsjátékos elvesztése után is az élmezőnyhöz tartoznak. Mi a helyes úton járunk, de egy pillanatra sem szabad megfeledkeznünk arról, hogy még mindig a kiesőzónában tartózkodunk, és a szemünk előtt nem lebeghet más, csak a bennmaradás. Ehhez kellenek a pontok, a győzelmek, és akkor hamarosan utolérjük a jelenleg a középmezőnyben tanyázó csapatokat. A keret új játékosai készen állnak, bármikor bevethetők.

Supka Attila: - Azt várom a DVTK elleni mérkőzéstől, hogy folytassuk a jó szereplésünk, és megtartsuk a helyünket a dobogón. Bízunk benne, hogy a játékunk még tovább javul, és eredményesek tudunk lenni Miskolcon is. Figyelni kell nagyon, mert a Diósgyőr a legutóbbi hét mérkőzésén nem kapott ki, jó eredményeket ért el, a Vidit is legyőzte. Komplett, fegyelmezett csapat a riválisunk, védekezésben jól megoldja a feladatát, míg támadásban a magas labdákkal, beívelésekkel tudnak eredményesek lenni, erre kell majd koncentrálnunk. Ezzel együtt azt gondolom, hogy ha a játékunk rendben lesz, koncentráltan futballozunk, akkor el tudjuk hozni a három pontot Diósgyőrből is.


Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.