Beharangozó 2019. február 22., péntek

"Maradjunk két lábbal a földön"

A DVTK nyolc mérkőzés óta veretlen labdarúgó csapata az Újpest FC vendége lesz szombaton az OTP Bank Liga 22. fordulójában. A mérkőzés előtt sajtótájékoztatót tartottunk, amelyen Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Maradjunk két lábbal a földön"


OTP Bank Liga 22. forduló

2019. február 23., szombat
17.00 Újpest FC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Nehéz mérkőzésre számítok. Az Újpest nagyon agresszív játékot játszik, ezért ők az egyik legkeményebb ellenfél. Jól összerakott csapat, hiszen öt éve dolgoznak ugyanazzal az edzővel. Mind a két klub jó formában van és mind a két gárdában megvannak azok a játékosok, akik eldönthetik a meccset. Sokat fog számítani, hogy melyik csapat fog majd jobban küzdeni. Minden hétvégén a három pont megszerzése a cél számunkra, ez most sincs másképp. A közvetlen riválisainknak sem lesznek könnyű meccseik, nem biztos, hogy pontokat fognak gyűjteni, ezért is különösen fontos, hogy mi megszerezzük mind a három pontot. A lehetőségeink bővültek, hiszen Tajti Mátyás és Dejan Karan eltiltása letelt, Márkvárt Dávid, Forgács Dávid és Ivan Rados pedig teljes értékű munkát végeztek a héten, így immáron mindannyian bevethetők. Elmondtam már többször, hogy realistának kell maradnunk, két lábbal a földön kell állni, hiszen sokat kell még dolgozni ahhoz, hogy sikeresen tudjuk zárni az évet.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.