Beharangozó 2019. április 1., hétfő

Jegyek a Kisvárda - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában a Kisvárda vendége lesz a DVTK. A mindössze 264 DVTK szurkoló befogadására alkalmas vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 2500 forintba kerülnek, melyek szerdán déli 12 órától vásárolhatók meg az interneten és a DVTK Shopban. A meccsjegy.mlsz.hu oldalon a hazai klub döntésének értlemében csak szurkolói kártyával lehet belépőjegyet vásárolni.

Jegyek a Kisvárda - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 28. forduló

2019. április 13., szombat
17:00 Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba (C szektor) szóló belépőjegyek egységesen 2500 forintba kerülnek. 

Jegyvásárlás

A belépőjegyek 2019. április 3-án, szerdán 12 órától vásárolhatók meg elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és Miskolcon, a DVTK Shopban is.

Az online vásárláshoz a hazai klub döntésének értelmében szurkolói kártya kötelező, a DVTK Shopban azonban erre nincs szükség, Miskolcon klubkártya és névre szóló regisztráció nélkül is vásárolhatók belépők. 

Helyszín

Kisvárda Várkerti Stadion

Nyitvatartás

DVTK Shop
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Beléptetés

Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Kisvárdára utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.