Beharangozó 2019. április 12., péntek

Jegyek a DVTK - Paks mérkőzésre

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában hazai pályán fogadja a DVTK labdarúgó csapata a Paksot. A belépőjegyek ezúttal is klubkártya és névre szóló regisztráció nélkül vásárolhatók meg az interneten és a DVTK Shopban.

Jegyek a DVTK - Paks mérkőzésre


OTP Bank Liga 29. forduló

2019. április 20., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Paksi FC

Jegyárak

Normál (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy 
Ultra szektor 1500 1800
Napos oldal 3000 3600
Nyugati oldal 4500 5500
Vendégszektor 1500 1800
VIP 15 000 25 000


Diák (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy 
Ultra szektor 1000 1300
Napos oldal 1500 2100
Nyugati oldal 3000 4000
Vendégszektor 1500 1800
VIP 10 000 15000


Nyugdíjas (forint) 

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy 
Ultra szektor nem kerül értékesítésre nem kerül értékesítésre
Napos oldal 1500 2100
Nyugati oldal 3000 4000
Vendégszektor 1500 1800
VIP 10 000 15000

 

Mozgáskorlátozottak

A DVTK hazai labdarúgó mérkőzéseit - a régi stadionhoz hasonlóan - a mozgáskorlátozottak egy fő kísérővel ingyenesen látogathatják az új stadionban is. Ez a rendelkezés a stadion megnyitása óta érvényben van és egyelőre minden a megszokott módon működik. Fontos azonban, hogy számukra ingyenes regisztrációs jegy igénylése szükséges, ezért kérjük, a megszokottnál hamarabb érkezzenek a mérkőzésekre.

Jegyvásárlás 6 éven aluliak számára

Mint arról korábban beszámoltunk, a klub döntésének értelmében 2019-től 6 éven aluliak számára - amennyiben nem foglalnak külön ülőhelyet - ingyenes a belépés, ám regisztrációs jegy váltása szükséges. 

A DVTK Stadion szektorbeosztása

Napos oldal: K-L-M-N-O-P szektor
Ultra szektor: F-G-H-I szektor
Nyugati oldal: C-D szektor
Vendégszektor: T-U szektor      
VIP: A-B szektor

Szurkolói kártya

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani, ettől a klub eltekint. Ezzel együtt javasoljuk szurkolóinknak a klubkártya megőrzését, mert a fokozott és a kiemelt biztonsági besorolású találkozók előtt jelentősen felgyorsítja a jegyvásárlás sebességét, úgyszintén csak ennek birtokában lehet az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon belépőt váltani a kiemelt és fokozott hazai mérkőzésekre, illetve azon idegenbeli mérkőzésekre, ahol ezt megköveteli a rendőrség vagy a rendező klub. A többi találkozóra viszont a webáruházakban általánosan elterjedt módon, egy egyszerű regisztráció után lehet egyszerre maximum 10 jegyet váltani.

Ugyanakkor a DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes, anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

A 2018/2019-es bajnokság tavaszi szezonjától megszűnt a stadion teljes körbejárhatósága annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható belépőjegy.

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: 10:00-16:00
Vasárnap: zárva
Nagypéntek: zárva
Meccsnap: 10:00-17:00

DVTK Stadion jegypénzátára
Meccsnapon: 8 órától

A DVTK Stadionon kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Utalványok

A pénztárakban elfogadjuk a papír alapú Posta Paletta és az Erzsébet Sport utalványokat, valamint 2018. július 16-tól már az Erzsébet utalvány plusz kártyát is.

Beléptetés

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: dvtk.eu/media

Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben jelzünk vissza, egyúttal további hasznos információkkal szolgálunk a sajtó képviselőinek.