Beharangozó 2019. április 25., csütörtök

Fernando Fernández: Egyértelmű a célunk

A DVTK labdarúgó csapata Mezőkövesdre látogat az OTP Bank Liga 30. fordulójában. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

Fernando Fernández: Egyértelmű a célunk

OTP Bank Liga 30. forduló

2019. április 27., szombat
17:00 Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - Nagyon fontos meccs következik, egy újabb döntőt fogunk játszani egy közvetlen riválissal. Az elmúlt időszakban játszottunk a Haladással, a Kisvárdával és a Pakssal és most az a Mezőkövesd következik, amely hasonló célért küzd, mint mi. Egyértelmű a célunk, azért utazunk Mezőkövesdre, hogy megnyerjük a meccset és elkezdjünk fölfelé lépkedni a tabellán. Az ország egyik legjobb szurkolótáborával rendelkezünk, akik nagy segítséget tudnak nekünk nyújtani, ez számukra is kiemelt mérkőzés. Biztos vagyok benne, hogy több szurkolónk lesz a helyszínen, mint a mezőkövesdieknek, ez óriási erőt tud adni. Nagyon fontos ebben a helyzetben, hogy meglegyen az összefogás, amihez a szurkolók elengedhetetlenek. Szeretném nekik megköszönni azt a rengeteg munkát, amit hétről-hétre beletesznek a mérkőzésekbe. Minden meccsen itt vannak, nagyon sokan el is utaznak velünk, a segítségük ezúttal is sokat jelent majd. Tudom, hogy azért kísérnek majd el minket nagy számban, hogy egy győzelmet láthassanak. Mi is erre készülünk. 

Kuttor Attila: - Nem szeretnék már az előző mérkőzésünkkel foglalkozni, de tény, hogy nem jól sikerült hétvége után várhatjuk a bajnokság következő ellenfelét. Ismerjük a Diósgyőrt, és hasonló cipőben vagyunk, hiszen mind a ketten a bennmaradásért harcolunk. Fontos találkozó vár ránk, és a héten igyekeztünk is rendbe tenni a dolgokat, amire azért is volt nagy szükség, mert nagyon szeretnénk itthon tartani a három pontot. Tovább nem is gondolkozunk most sem, csak a következő feladatig, ugyanis most kizárólag ezen van a hangsúly. Korábban is elmondtam már, hogy ebben a bajnokságban nincs lefutott meccs, bárki bárkit legyőzhet. Nekünk most ez a legfontosabb, a győzelem.

Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.