Beharangozó 2018. október 4., csütörtök

A bajnoki címvédő ellen játszik a DVTK Jegesmedvék

A Tipsport Liga 9. fordulójában a bajnoki címvédő HC‘05 Banská Bystrica csapatát fogadja hazai pályán a a DVTK Jegesmedvék együttese. A belépőjegyek megvásárolhatók online és a mérkőzés helyszínén. A 18:00-kor kezdődő találkozót a Digi Sport 2 élőben közvetíti.

A bajnoki címvédő ellen játszik a DVTK Jegesmedvék


- Az egész csapat izgatottan várja, hogy a tavalyi bajnok ellen jégre lépjünk hazai pályán - mondta Glen Hanlon vezetőedző - Ahogy a mondás tartja, ha a legjobb akarsz lenni, ahhoz először a legjobbakat kell legyőznöd. Az eddigi négy miskolci mérkőzésünkön rengeteg támogatást kaptunk a szurkolóinktól, amit szeretnénk győzelemmel meghálálni.

Tipsport Liga

9. forduló

2018. október 5. péntek (Miskolci Jégcsarnok)
18:00 DVTK Jegesmedvék - HC ‘05 Banská Bystrica

Az ellenfél

A HC ‘05 Banská Bystrica együttese az elmúlt négy szezonban négyszer játszott bajnoki döntőt, amelyek közül kettőt meg is nyert. A tavalyi fináléban a Dukla Trenčín csapatát múlták felül hétmérkőzéses párharcban, a 2016/2017-es évad döntőjében pedig a HK Nitra gárdáját 4-1-es összesítésben. 

A Tipsport Liga címvédőként indulási jogot szereztek az idei Bajnokok Ligája küzdelmeihez, amely sorozatban a "H" jelű csoportban vesznek részt a cseh Plzen, a finn JYP és a svájci Lugano társaságában. Jelenleg négy forduló után három megszerzett ponttal a negyedik helyen állnak.

A besztercebányai alakulat a mostani bajnoki kiírásban kilenc forduló alatt 15 pontot gyűjtött össze, ami a tabella hatodik helyéhez elegendő. Idegenben három alkalommal szerepeltek és mindháromszor vereséget szenvedtek, csupán Zsolnáról tudtak egy ponttal távozni. A pénteki miskolci mérkőzés kezdetét megelőzően 25 órával Pöstyén városában, a HK Orange 20 együttese ellen játszanak bajnoki találkozót.

Jegyinfó

A belépőjegyek megvásárolhatóak a mérkőzés helyszínén, illetve online a jegy.hu oldalon. 
 

Nem ülőhely                                                                                                                             Jegyár (forint)

Könyöklő

világos zöld

-

Álló

narancssárga

1500

Palánk

kék

1500

Vigadó álló

világosbarna

1500

Ülőhely

A szektor

fehér

1800

B szektor

sárga

2200

C szektor

sárga

-

D szektor

fehér

1800

E szektor

fehér

1800

F szektor

sárga

2200

G szektor

sárga

2200

H szektor

sárga

2200

I szektor

sárga

2200

J szektor (vendég)

fehér

1800 (€6)

Vigadó ülő

piros

2200


Közvetítés

A találkozót a Digi Sport 2 csatorna élőben közvetíti, továbbá angol nyelvű élő eredménykövetés elérhető a hockeyslovakia.sk oldalon. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK Jegesmedvéket! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától.