Beharangozó 2018. október 7., vasárnap

DVTK tartalék - Eger 3-2 (0-2)

Második győzelmét aratta a DVTK tartalék csupa fiatalból álló csapata ebben a bajnokságban egy fantasztikus fordítást követően.

DVTK tartalék - Eger 3-2 (0-2)


NB III. Keleti-csoport 9. forduló

DVTK tartalék - Eger SE 3-2 (0-2)

DVTK Edzőcentrum, 100 néző. Játékvezető: Valu Tibor (Soós András, Kövér Tamás).
DVTK: Bukrán - Farkas M., Géringer T.,  Orosz M., Bárdos - Fenyőfalvi, Tóth Bo., Szűcs K. -  Korbély, Erdősi D., Zsiga. Vezetőedző: Vég Csongor.
Eger: Tajti B. - Mikolka, Farkas K., Antal Zs., Gresó, Titkó, Lőrincz P., Pataki, Kacsó, Debreceni D., Lakatos B. Vezetőedző: Vígh Ferenc.

Csere: Erdősi helyett Varga J. és Korbély helyett Mertse a 46., Kacsó helyett Fekete V. az 56., Titkó helyett Busai B. a 65., Tóth Bo. helyett Zsemlye és Antal Zs. helyett Vajda Á. a 73. percben.
Sárga lap: Gresó a 83., Vajda Á. a 85., Lakatos B. a 88. percben.
Gólszerző: Titkó (0-1) a 24., Kacsó (0-2) a 38., Bárdos (1-2) az 57., Varga J. (2-2) a 78., Mertse (3-2) a 90+2. percben.


Kulcspillanatok

22. perc: A vendégcsapat egy szögletet követően Titkó Krisztián góljával szerezte meg a vezetést. 0-1

38. perc: Hátul vesztett labdát a DVTK, ezt követően a Kacsó Attila kapott egy kiugratást, amit gólra váltott, 0-2
 
56.perc A DVTK vezetett a jobb oldalán végig egy támadást, a szélről beérkező labdára pontosan érkezett Bárdos Bence, és szépített, 1-2
 
77. perc: Jobb oldalról beérkező labdára érkezett Varga József, és egyenlített, 2-2
 
90+2. perc: A vendég csapat vesztett labdát hátul, amit nagyszerűen reagált Mertse Ábel, és megszerezte a győztes gólt 3-2.

Értékelés

Vég Csongor: -  Lejátszottuk ennek a szezonnak a legrosszabb első félidejét, valamint a legjobbat a másodikban. A fiatal játékosainkban tudatosítani kell, hogy az élsport azon a hőfokon zajlik, ahogyan a második félidőben játszottunk. Remélem,  ez a győzelem átszakít egy gátat a fiúkban. Egy jó csapatot sikerült legyőzni, egy hatalmas fordítással.
Vígh Ferenc: Két ellentétes félidőt láthattunk. A második félidőben érthetetlen, amit csináltunk, szinte a teljes csapat csődöt mondott.