Beharangozó 2018. november 11., vasárnap

DVTK tartalék - Cigánd SE 0-0

Az NB III. Keleti csoportjának 14. fordulójában a Cigándot fogadta a DVTK ezúttal is jelentősen megfiatalított tartalék csapata.

DVTK tartalék - Cigánd SE 0-0


NB III. Keleti csoport 14. forduló

DVTK tartalék - Cigánd SE 0-0

DVTK Edzőközpont. 100 néző. Játékvezető: Tamási Patrik (Soós András, Kurinka Béla)
DVTK tartalék: DVTK: Bukrán - Valkay, Szűcs K., Farkas M., Orosz M. - Tóth Bo, Fenyőfalvi, Géringer T. - Mertse, Korbély, Zsiga. Vezetőedző: Vég Csongor
Cigánd SE: Hrabina - Fehér M., Répási, Kovács G., Baksa, Hryhoriy, Kis G., Angyal, Fodor, Bokros T., Timkó Zs. Vezetőedző: Prisztács Tamás

Csere: Kiss G. helyett Molnár L. a 60., Mertse helyett Géringer L. a 62., Zsiga helyett Varga J. a 62., Timkó Zs. helyett Sánta a 74., Korbély helyett Sramkó a 82., Baksa helyett Horváth A. a 84. percben.
Sárga lap: Szűcs K. a 38., Kovács G. a 61., Sánta a 90. percben

Vezetőedzői értékelés

Vég Csongor: - A fiúk mindent megtettek a győzelemért! A három pontért játszottunk az utolsó percig. Ahhoz, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük, az első félidei jó játékunkra rá kellett volna pakolni egy pici pluszt. Ez elmaradt, így igazságos a döntetlen.
Terjék Sándor (Cigánd SE technikai vezető): - Az első félidőben gyámoltalanul és kockázatvállalás nélkül, több hibával játszottunk. A második játékrész első felében átvettük a játék irányítását és eljutottunk helyzetekig is. Azt gondolom, mindkét csapat a biztos pontszerzést választotta, de ezzel egyik sincs előrébb.