Beharangozó 2019. március 3., vasárnap

DVTK tartalék - SBTC 1-2 (1-2)

Az NB III. Keleti-csoport 17. fordulójában a DVTK tartalék szerzett vezetést, de a vendégek fordítani tudtak. A második félidőben nagy fölényben játszott a Diósgyőr, de újabb gólt nem tudott szerezni.

DVTK tartalék - SBTC 1-2 (1-2)


NB III. Keleti-csoport 17. forduló

DVTK tartalék - Salgótarjáni BTC 1-2 (1-2)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Horváth Máté (Kovács Gábor, Nagy Petra).
DVTK tartalék:  Pápai - Farkas M., Szűcs K., Géringer L. - Orosz D., Géringer T., Fenyőfalvi, Tóth Bo., Bárdos - Varga J., Korbély. Vezetőedző: Vég Csongor.
SBTC: Megyeri - Nyéki, Tarlósi P., Szabó T., Kitl K., Tarlósi M., Oravecz, Rubint, Magos, Benkő-Bíró, Barta. Vezetőedző: Vágó Attila.

Csere: Orosz D. helyett Valkay és Korbély helyett Boros G. a 46., Tóth Bo. helyett Orosz M. és Rubint helyett Nagy G. az 56., Tarlósi M. helyett Bata a 67., Oravecz helyett Boros A. a 71. percben.
Sárga lap: Boros A. a 77., Bárdos a 83., Szabó T. a 85. percben.

Kulcspillanatok

16. perc: Bárdos indította a bal oldalon Varga Józsefet, aki a hosszúba lőtt, 1-0

29. perc: Egy jobb oldalról beívelt labdát Tarlósi Patrik fejelte a kapuba, 1-1.

33. perc: Egy bal oldali támadást után érkezett a labda középre, melyet Oravecz Ádám váltott gólra, 1-2.

Értékelés

Vég Csongor: - Az első gól után elhittük, hogy a mérkőzés a kezünkben van, kényelmessé és lassúvá vált a játékunk. Felismertük, hogy magasabb tempóra kell kapcsolni, de ezzel együtt a játékunk kapkodóvá vált. Ezért nagyon nehezen tudtunk kialakítani helyzeteket a masszívan védekező SBTC ellen. Fogynak a mérkőzések, de a jatekosoknak hinni kell abban, hogy sikerül elérni a célunkat. 
Vágó Attila: Nagyon nagy dolognak tartom, hogy a csapat felállt a bekapott gól után. A második félidőben nagy fölényben játszott a Diósgyőr, de sikerült megtartani az előnyt. Úgy gondolom, a szerencse is mellettünk állt. Nagy szükségünk volt erre a győzelemre.