Beharangozó 2019. január 11., péntek

"Elsődleges a védekezés, utána jön a támadás"

A Női Kosárlabda NB I./A 13. fordulójában az Aluinvent DVTK hazai pályán játszik a Sopron Basket ellen vasárnap délután fél öttől. A találkozó előtt Cziczás László vezetőedző, és a saját nevelésű, utánpótlás válogatott Kiss Angelika válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Elsődleges a védekezés, utána jön a támadás"

Női Kosárlabda NB I. A-csoport 13. forduló

2019. január 13., vasárnap
16:30 Aluinvent DVTK - Sopron Basket

Cziczás László: - Amikor az első félidőben kötelező pályára küldeni egy 20 év alatti játékost, akkor talán sebezhetőbb egy kicsit a Sopron Basket, a második félidőben viszont jöhet minden, ami a csövön kifér. Amennyiben százszázalékos teljesítményt nyújtunk védekezésben, akkor meg tudjuk szorongatni a bombaerős ellenfelünket, illetve támadásban is 4-5 jó teljesítményre lesz szükségünk. 

Változás a programban

A DVTK január 24-én, csütörtökön játszik Isztambulban a Galatasaray ellen, ezért a január 26-ra kiírt Aluinvent DVTK - PEAC Pécs mérkőzés egy nappal később, január 27-én, vasárnap kerül megrendezésre. A kezdési időpont 17.00.

Az Európa Kupában pedig január 31-én, csütörtökön 18.30 játssza le a visszavágót az Aluinvent DVTK a Galatasaray ellen (a kezdési időpont az esetleges tévéközvetítés függvényében változhat).