Beharangozó 2018. október 24., szerda

Jegyek a ZTE - DVTK meccsre

A Magyar Kupa 7. fordulójában a másodosztályú ZTE ellen játszik a DVTK kedden 20 órától. A mérkőzésre szóló belépőjegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a helyszínen is megvásárolhatók.

Jegyek a ZTE - DVTK meccsre


Magyar Kupa 7. forduló

2018. október 30., kedd
20:00 ZTE FC - DVTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyek

A ZTE FC - DVTK Magyar Kupa mérkőzésre a vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 900 forintba kerülnek. 14 év alatt és 70 év felett a belépés térítésmentes, azonban regisztrációs jegy váltása kötelező.

A belépőjegyeket online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, vagy a mérkőzést megelőzően a helyszínen a stadion vendég jegypénztáraiban lehet megvásárolni. A vendégpénztárak a kezdő sípszó előtt két órával, 18 órakor nyitnak ki.

Szurkolói kártya nem kötelező a jegyvásárláshoz, de a biztonsági őrök a beléptetésnél ellenőrizni fogják a szurkolók személyazonosságát, ezért személyazonosításra alkalmas igazolvány szükséges a belépéshez.

Helyszín

A találkozónak a felújított ZTE Aréna ad helyet.

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16

Megközelítés

A ZTE Arénát a városba érkezve a Balatoni út felől lehet megközelíteni. A felüljárón áthaladva a sportcsarnok mellett jobbra kanyarodva egészen a Zala Plázáig kell jönni, ahol pedig a stadion melletti Ostoros Károly csarnok előtt jobbra kanyarodva találhatóak a vendég szurkolók részére fentartott parkolók.

Beléptetés

A ZTE Aréna vendégszektorának kapui a mérkőzés napján 18 órakor nyitnak ki. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Zalaegerszegre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.