Beharangozó 2018. október 28., vasárnap

DVTK FUX - 1.MCM Diamant Kaposvári Egyetem 0:3

Hazai pályán fogadta a listavezető Kaposvárt a DVTK FUX vasárnap este.

DVTK FUX - 1.MCM Diamant Kaposvári Egyetem 0:3


A mérkőzés elejétől a vendégek akarata érvényesült. Az éllovas Kaposvár igazolta jó hírét. A fizikálisan nagyon erős vendégek esélyt sem hagytak a hazaiaknak. A diósgyőriek viszont egy percre sem adták fel, olykor nagyon szép labdamenetek végén ütöttek parádés pontokat. Igaz, hogy nem sikerült szettet lopni a feljutásra leginkább esélyes kaposváriaktól, de a DVTK játékosai felemelt fejjel vonulhattak le a mérkőzés végén, hiszen minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megszorongassák a nagyon erős somogyiakat.

Női Röplabda NB I. 5. forduló

DVTK FUX - 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 0:3 (-15, -14, -15)

DVTK FUX:Kiss V., Kovács E., Kiss E., Sitkey M., Kundrék E., Szajkó T. Csere: Nagy Zs. (liberó), Egri K., Nemes R., Bertók B., Dömsödi T.

1.MCM Diamant Kaposvári Egyetem: Leidgeb, Miklai, Kalmár, Kanizsai, Iričanin, Vacsi Csere: Héri (liberó), Hegyi (liberó), Szivós, Csesljár, Harmath, Horváth, Császár 

Miskolc, Generali Aréna, 150 néző Játékvezető: Suba, Jámbor

Toma Sándor: - Beigazolódott a papírforma. A nagyon erős Kaposvár bebizonyította, hogy miért állnak a tabella legelején. Időnként egyenrangú ellenfelei voltunk a vendégeknek, ezekben a periódusokban remekül nyitottunk, amikből sikerült szép pontokat szereznünk. Sok egyéni hibát követtünk el, amit kíméletlenül használt ki az ellenfelünk. A sokkal rutinosabb, válogatottakkal, idegenlégiósokkal felálló Kaposvár elemi erővel használta ki a megingásainkat. Minden ilyen hibát átbeszélünk, kielemezzük, hogy folyamatosan javuljunk. Szeretném megköszönni a szurkolóinknak, hogy a hibák ellenére biztatták a lányokat a mérkőzés egészében. Sokat jelent a lányoknak ez a folyamatos biztatás. Ígérjük, hogy leszünk mi még jobbak is!

A DVTK FUX, a következő mérkőzését szerdán játssza. Ellenfelük az MTK lesz. A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját, szerdán 18:00-kor rendezik, a fővárosiak röplabda csarnokában, melynek a helyszíne a Szamos utca 2/c.