Beharangozó 2018. október 29., hétfő

"Nagy erőkkel készülünk"

A Jet-Sol Liga 9. fordulójában villanyfényes meccsen fogadja a Ferencvárost a DVTK női labdarúgó csapata csütörtökön este. A mérkőzést az M4 Sport televízió élőben közvetíti, a belépés ingyenes. A találkozó előtt Fórizs Sándor, Biljana Bradić és Vachter Fanni válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Nagy erőkkel készülünk"

Jet-Sol Liga 9. forduló

2018. november 1., csütörtök
20:00 Diósgyőri VTK  - Ferencvárosi TC (Tv.: M4 Sport)


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a csütörtöki Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fórizs Sándor: - Nagyon szeretnénk nyerni az FTC ellen. Voltunk már közel ahhoz, hogy pontot szerezzünk ellenük, sajnos azokon a mérkőzéseken nem sikerült. Ilyen szurkolótábor előtt, mint amilyen csütörtökön lesz a stadionban, a lányok nagyon motiváltak lesznek és bízom abban, hogy ezúttal be tudjuk majd gyűjteni a három pontot. 

A belépés ingyenes

A DVTK női labdarúgó mérkőzéseire a belépés ingyenes. Várjuk szurkolóinkat szeretettel!

M és N szektor

A mérkőzésre a DVTK a Napos oldal M és N szektorait nyitja meg, amennyiben ezen szektorok megtelnek, abban az esetben lehetőség van arra, hogy a szomszédos szektorokat is megnyissa a klub. 

 

Beléptetés

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

Mozgáskorlátozottak

Az igazolvánnyal rendelkező mozgáskorlátozottak és kísérőik a találkozót a főépület lifttel megközelíthető 2. emeletről tekinthetik meg. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: dvtk.eu/media

Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben jelzünk vissza, egyúttal további hasznos információkkal szolgálunk a sajtó képviselőinek.