Beharangozó 2019. március 22., péntek

DVTK - Vác 0-1 (0-0)

A válogatott mérkőzések miatti szünetet kihasználva a Vác FC ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVTK.

DVTK - Vác 0-1 (0-0)


Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Vác FC 0-1 (0-0)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Játékvezető: Nagy Róbert (MárkusTamás, Köteles Csaba).
DVTK 1. félidő: Radoš - Ndzoumou, Brković, Tamás M.  -  Polgár, Szabó B., Mazalović, Tajti M, Forgács - Bacsa, Vernes. Vezetőedző: Fernando Fernández.
DVTK 2. félidő: Radoš - Polgár, Ndzoumou, Tamás M. -  Shestakov, Jónyer, Mazalović, Tajti M. (Márkvárt, 64.), Juhar - Prosser, Mihajlović. Vezetőedző: Fernando Fernández.
Vác:  Halasi (Lőrincz, 46.) - Varjas L. (Búrány, 77.), Szekszárdi, Szabó N. (Lami, 77.), Földi (Hegedűs Cs., 77.) - Wieland (Pintér B., 46.), Tóth G. (D'Urso, 46.), Gyürki - Zsolnai, Murai (Tóth B.), Kákonyi (Sóron, 77.). Vezetőedző: Horváth Károly.

Gólszerző: Zsolnai (0-1) a 63. percben.


Kulcspillanatok

63. perc: Gyürki passzát Zsolnai Richárd átvette a 16-os előterében, és amúgy Hasani-módra jobbról befelé tolt egyet rajta, majd ballal hatalmas gólt lőtt a léc alá, 0-1

Értékelés

Fernando Fernández: - Sokat dolgoztunk a héten, és kiválóan illeszkedett a mai találkozó a heti munkába. Ma azok is megmutathatták tudásukat, akik a bajnokságban valamilyen okból kevesebb lehetőséget kaptak. Ez a találkozó is rámutatott arra, hogy hiába alakítunk ki sok helyzetet, ha azokat nem tudjuk értékesíteni, nem normális, ha egy ilyen meccset lőtt gól nélkül zárunk. Rengeteget kell még dolgoznunk, de meg lesz az eredménye. Sok sikert kívánok a váciaknak a bajnokságban!