Beharangozó 2019. május 25., szombat

DVTK - Haladás-Viktória FC 2-2 (2-1) 11-esekkel: 3-2

A harmadik helyért lépett pályára a bajnokságban a DVTK női labdarúgó csapata a szombathelyi Haladás-Viktória FC ellen a DVTK Stadionban. Mivel a rendes játékidőben nem született döntés, büntetők következtek, amelyből a Diósgyőr került ki győztesen. A két győztes találkozóig tartó párharc második mérkőzését június 2-án Szombathelyen rendezik.

DVTK - Haladás-Viktória FC 2-2 (2-1) 11-esekkel: 3-2


Jet-Sol Liga 3. helyért, 1. mérkőzés

DVTK - Haladás-Viktória FC 2-2 (2-1) 11-esekkel: 3-2

Miskolc, DVTK Stadion. Játékvezető: Takács Ákos (Soós András, Kovács Zoltán).
DVTK: Szőke-Nagy - Balázs Cs., Kiamou, Ficzay, Sandu, Nagy F., Tóth A., Paul, Vachter, Bradić, Barker. Vezetőedző: Fórizs Sándor
Haladás-Viktória FC: Bíró - Főrdős, Fábián, Siklér, Tóth A. I., Kiss Zs., Szakonyi, Balogh H., Öreg, Rácz Zs., Horti. Vezetőedző: Simon Attila

Csere: Fábián helyett Harsányi a 80., Nagy F. helyett vig a 82., Kiss Zs. helyett Sitku a 87. percben. 
Sárga lap:  Bradić az 5., Tóth Aa. I. az 55., Szakonyi a 62., Ficzay a 79. percben. 
Gólszerző: Rácz Zs. (0-1) a 11., Barker (1-1) a 24., Barker (2-1) a 26., Fördős (2-2) a 84. percben. 

11-esek: Rácz Zs. (0-1), Bradić (1-1), Sandu (2-1), Horti (2-2), Barker (3-2)


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Ugyanúgy készültünk, ahogy szoktunk, szerettünk volna győzni, hála Istennek sikerült. A pályán az történt, amit az öltözőben megbeszéltünk és amit az edzéseken is gyakoroltunk. A második félidőben tudatosan engedtük át a területet, kontrákból indultunk, több helyzetünk is volt, sajnálom, hogy az ellenfél szabadrúgásból szerzett egy nagyon szép gólt. Összességében elégedett vagyok a lányokkal. Szeretnénk a második mérkőzésen bebiztosítani a bronzérmet. 

2. mérkőzés

2019. június 2., vasárnap
16:00 Haladás-Viktória FC - DVTK (Király Sportlétesítmény, Szombathely)

A párharc két győztes mérkőzésig tart. A szabályok értelmében, amennyiben bármelyik mérkőzésen a rendes játékidő végén döntetlen az állás, akkor a lefújás után azonnal büntetőrúgások következnek.