Beharangozó 2020. június 15., hétfő

Jelezd, ha nem tudsz kijönni a meccsre!

A korábbi mérkőzésekhez hasonlóan a szerdai DVTK - PAFC mérkőzésre is jól fogynak a belépőjegyek, ezért kérjük bérleteseinket, jelezzék klubunknak, ha bármilyen okból nem tudnak a helyszínen szurkolni szerdán, hogy az egyébként üresen maradó helyen más buzdítsa a nevében is a DVTK-t!

Jelezd, ha nem tudsz kijönni a meccsre!


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet következtében két hónapon keresztül szünetelt az OTP Bank Liga, ezért az újraindulást követően besűrűsödött a program, a DVTK kétszer is szerdán játszik hazai pályán.

A PAFC ellen 19 órakor kezdődik a találkozó, amire nem biztos, hogy minden bérletes ki tud látogatni.

Kérjük őket, hogy kedd este 8 óráig jelezzék, ha nem tudnak a helyszínen szurkolni, hogy az egyébként üresen maradó helyen más buzdítsa a nevében is a DVTK-t.

Nagylelkűségükért egy A3 méretű csapatképpel fejezzük ki hálánkat. A fotó átvehető - a bérlet felmutatásával - a Kisvárda elleni találkozó után a DVTK Shopban. (Aki a DVTK - ZTE mérkőzés előtt jelezte nekünk távolétét, azt a most szerdai találkozót követően várjuk a csapatképpel az ajándékboltban.) 

Mi a teendő?

Kérjük, június 16., kedd 20 óráig jelezd a jegy@dvtk.eu címen, hogy nem tudsz eljönni a mérkőzésre!

A levél tartalmazza:

  • hogy lemondasz a DVTK - PAFC mérkőzés megtekintéséről
  • a bérleten szereplő nevet
  • melyik helyre (szektor, sor, szék) szól a bérlet

Ezt követően kérünk, hogy ne gyere el a DVTK - PAFC meccsre, mert nem tudsz belépni a bérlettel! A DVTK - Kisvárda mérkőzésre viszont várunk szeretettel!