Beharangozó 2020. június 5., péntek

Jelezd, ha nem tudsz kijönni a meccsre!

Nagyon jól fogynak a belépőjegyek a DVTK - ZTE mérkőzésre, ezért kérjük bérleteseinket, jelezzék klubunknak, ha bármilyen okból nem tudnak a helyszínen szurkolni szerdán, hogy az egyébként üresen maradó helyen más buzdítsa a nevében is a DVTK-t.

Jelezd, ha nem tudsz kijönni a meccsre!


A koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet következtében két hónapon keresztül szünetelt az OTP Bank Liga, ezért az újraindulást követően besűrűsödött a program, a DVTK kétszer is szerdán játszik hazai pályán. A ZTE elleni találkozó ráadásul szokatlanul korán, 16:55-kor kezdődik, mivel a bajnoki program összeállításakor az MLSZ Versenybizottsága még nem számíthatott rá, hogy ismét a helyszínen is lehet szurkolni.

A szerdai játéknap és a korai kezdés együttes hatásaként elsősorban a kötött munkarendben dolgozók és a távolabbról érkező bérletesek közül nem mindenki tud kilátogatni a mérkőzésre.

Kérjük őket, hogy június 10-én déli 12 óráig jelezzék, ha nem tudnak a helyszínen szurkolni, hogy az egyébként üresen maradó helyen más buzdítsa a nevében is a DVTK-t.

Nagylelkűségükért egy A3 méretű csapatképpel fejezzük ki hálánkat. A fotó átvehető - a bérlet felmutatásával - a PAFC vagy a Kisvárda elleni találkozó után a DVTK Shopban.

Mi a teendő?

Kérjük, június 10., szerda 12 óráig jelezd a jegy@dvtk.eu címen, hogy nem tudsz eljönni a mérkőzésre.

A levél tartalmazza:

  • hogy lemondasz a DVTK - ZTE mérkőzés megtekintéséről
  • a bérleten szereplő nevet
  • melyik helyre (szektor, sor, szék) szól a bérlet

Ezt követően kérünk, hogy ne gyere el a DVTK - ZTE meccsre, mert nem tudsz belépni a bérlettel! A DVTK - PAFC és a DVTK - Kisvárda mérkőzésre viszont várunk szeretettel!