Beharangozó 2020. június 5., péntek

A vendégszektor megtelt!

Mind a 300 vendégszektorba eladható belépőjegy elfogyott a vasárnapi FTC - DVTK mérkőzésre, így immáron biztos, hogy - a 300 spártai után szabadon - a labdarúgókon és a stábtagokon kívül ezúttal 300 diósgyőri lehet ott a helyszínen, hogy hangerőben is megvívja a csatát a várható jelentős túlerővel szemben. Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak!

A vendégszektor megtelt!


A találkozót az M4 Sport televízió és az m4sport.hu élőben közvetíti, illetve élő, szöveges közvetítés olvasható a DVTK hivatalos csatornáin.

OTP Bank Liga 27. forduló

2020. június 7., vasárnap (tv: M4 Sport, online stream: m4sport.hu)
21:05 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK

Helyszín: Groupama Aréna (1091 Budapest, Üllői út 129.)

Mivel a 65 éven felüliek számára nem engedélyezi az FTC a belépést, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.