Beharangozó 2020. május 29., péntek

Csak online kaphatók a belépők

Az OTP Bank Liga 26. fordulójában a DVTK klubvezetésének döntése értelmében szurkolók előtt találkozik a DVTK és a Mezőkövesd szombaton 19 órától (tv: M4 Sport, online stream: m4sport.hu). Minden drukker saját felelősségére vehet részt a rendezvényen, belépőjegy (beleértve a VIP-jegyet is) csak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolható várhatóan pénteken déltől. Kérjük szurkolóinkat, a szokásosnál is fegyelmezettebben tartsanak be minden előírást, mert bárminemű szabálysértés súlyos következményekkel járhat személyére és a DVTK-ra nézve is.

Csak online kaphatók a belépők


Mint arról korábban beszámoltunk, a kormány rendelete értelmében erősen korlátozott számban, de lehetnek szurkolók a mérkőzésen. 

Hagyományos összefoglalónk elején a speciális szabályokat vettük sorra, majd utána olvasható az összes többi részlet.

OTP Bank Liga 26. forduló

2020. március 30., szombat (tv: M4 Sport, online stream: m4sport.hu)
19:00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC

Speciális szabályok

A bérletek érvényesek, de a rendkívüli helyzetben nem helyre szólnak. A Napos oldali bérletesek a középső (L, M, N, O) szektorokból szurkolhatnak.

Jegyvásárláskor szektor választható, ám azon belül a jegy nem helyre szól. (A jegyértékesítő oldal üzemeltetője az idő rövidsége miatt nem vállalta a rendkívüli helyzethez alkalmazkodó megoldás fejlesztését, ezért a jegyvásárláskor széket csak a forma kedvéért kell választani.) Az értékesítés a külső partnertől függően várhatóan pénteken délben indul.

Belépés

A DVTK Stadion kapui szombaton 17 órakor nyílnak, a VIP 18 órakor. Belépés a következő kapukon:

 • Napos oldalra szóló bérletek (L-M-N-O szektor): 2-es kapu
 • Napos oldalra szóló jegyek (J-K-P-R szektor): 2-es kapu
 • Ultra szektorba szóló jegyek, bérletek (F-G-H-I szektor): 1-es kapu
 • Nyugati oldalra szóló jegyek, bérletek (C-D-E szektor): 1-es kapu
 • Déli oldalra szóló jegyek, bérletek (R-S-T-U-V szektor): 3-as kapu
 • Vendégszektorba szóló jegyek (X szektor): 4-es kapu
 • VIP szektorba szóló jegyek, bérletek (A-B szektor): VIP-bejárat

Tisztaság, védőtávolság

A lelátó ülőhelyeit és a mellékhelységeket fertőtlenítettük. Csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el a szurkolók, két néző között három ülőhelyet üresen kell hagyni. Ezeket lezártuk, a stadionon belül stewardok segítenek az üres székek megtalálásában.

Kérjük szurkolóinkat...

 • legyenek türelmesek ebben a speciális helyzetben!
 • tartsák be az általános higiéniás előírásokat (zsebkendőbe vagy könyékhajlatba tüsszentsenek, stb.)!
 • a szokásosnál is fegyelmezettebben tartsák be a pályarendszabályokat, mert bárminemű szabálysértés súlyos következményekkel járhat személyére és a DVTK-ra nézve is!
 • betegség tünetével (láz, torokfájás) érvényes bérlet vagy jegy birtokában is inkább maradjanak otthon!
 • akinek nincs érvényes jegye, bérlete, az ne gyülekezzen a DVTK Stadion környékén, nem lesz Fan Zone!
 • mindenben kövessék a biztonsági szolgálat helyszínen tartózkodó munkatársának útmutatását!
 • érkezzenek időben a stadionhoz, mert a beléptetés a 1,5 méteres távolság megtartása miatt rendkívül lassú lehet!
 • a lelátón, a beléptetés során, a büfében és a mellékhelységben is tartsák a 1,5 méteres védőtávolságot!
 • használják a kihelyezett fertőtlenítő hatású szappant!
 • a fertőzésveszélyre tekintettel ezúttal ne hozzanak magukkal makukát (a büfékben sem lehet kapni)!
 • felelősséggel fogyasszanak alkoholt!
 • aki teheti, ezúttal ne hozzon magával ölben ülő kisgyereket!
 • ne hozzanak magukkal nagyméretű táskát!
 • a mérkőzés után senki ne menjen a lelátó korlátjához (tilos a pacsizás is)!
 • a találkozó után legkésőbb 30 perccel hagyják el a stadion területét (beleértve a VIP-szektort is)!
 • végül és elsősorban: szurkoljanak hangosan!

Jegyinfó

 • Belépőjegy ezúttal csak az interneten váltható a meccsjegy.mlsz.hu oldalon
 • Diákjegyet minden diákigazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.
 • Nyugdíjas jegyet csak nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező szurkoló válthat, a jogosultságot a biztonsági szolgálat munkatársai a belépéskor fokozottan ellenőrzik.

Jegyárak 2019/2020

Normál jegy (forint)   

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor 1500 1800
Napos oldal 3000 3600
Nyugati oldal 4500 5500
Vendégszektor 1500 1800
VIP 15000 25000


Diákjegy (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor 1000 1300
Napos oldal 1500 2100
Nyugati oldal 3000 4000
Vendégszektor 1000 1300
VIP 10000 25000


Nyugdíjas jegy (forint)

  Elővételes jegy Meccsnapi jegy
Ultra szektor Nem kerül értékesítésre
Napos oldal 1500 2100
Nyugati oldal 3000 4000
Vendégszektor Nem kerül értékesítésre
VIP 10000 25000

Szurkolói kártya

A normál biztonsági besorolású hazai mérkőzéseken nem szükséges névre szóló jegyet váltani, ettől a klub eltekint. Ezzel együtt javasoljuk szurkolóinknak a klubkártya megőrzését, mert a fokozott és a kiemelt biztonsági besorolású találkozók előtt jelentősen felgyorsítja a jegyvásárlás sebességét, úgyszintén csak ennek birtokában lehet az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon belépőt váltani a kiemelt és fokozott hazai mérkőzésekre, illetve azon idegenbeli mérkőzésekre, ahol ezt megköveteli a rendőrség vagy a rendező klub. A többi találkozóra viszont a webáruházakban általánosan elterjedt módon, egy egyszerű regisztráció után lehet egyszerre maximum 10 jegyet váltani.

Szurkolói kártya a személyesen történő vásárláshoz nem kötelező, de kérjük, aki rendelkezik klubkártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében hozza magával.

Ugyanakkor a DVTK Stadion beléptető rendszere a megszokott módon működik. A forgókapukon keresztül lehet bejutni a létesítménybe, hogy kiszűrhető legyen a dupla belépés. A biztonsági szolgálat munkatársai szurkolóink biztonsága érdekében átvizsgálják a ruházatot és csomagokat (utóbbit elkerülendő csomagmegőrzővel várjuk a szurkolókat a Gombánál), valamint továbbra is működik a kamerarendszer. 

Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes, anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

2019-ben megszűnt a stadion teljes körbejárhatósága annak érdekében, hogy mindenki a jegyének megfelelő kategóriájú szektorban foglaljon helyet. Ennek betartását a biztonsági szolgálat munkatársai fokozottan ellenőrzik. Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a találkozó végéig őrizzék meg belépőjegyüket.

Online jegyvásárlás

A belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Ezúttal nem lehet személyesen jegyet váltani.

Beléptetés

A stadion kapui két órával a mérkőzés előtt nyílnak (kivéve a 18 órakor nyíló VIP-szektor). Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

DVTK Shop

A DVTK - Mezőkövesd mérkőzés napján, szombaton 15 és 21 óra között a DVTK Shop is nyitva lesz, ahol a hatályos rendelkezéseket figyelembe véve várjuk szurkolóinkat szeretettel. Egyszerre maximum három vásárló tartózkodhat az üzletben, szájmaszk viselése kötelező.