Beharangozó 2019. augusztus 13., kedd

Jegyek a Fehérvár - DVTK mérkőzésre

Kedden déltől Diósgyőrben is megvásárolhatók a belépőjegyek a hétvégi MOL Fehérvár FC - DVTK OTP Bank Liga mérkőzésre. A jegyek - a diósgyőriekhez hasonlóan - elővételben a székesfehérvári meccsekre is olcsóbban kaphatók.

Jegyek a Fehérvár - DVTK mérkőzésre


OTP Bank Liga 3. forduló

2019. augusztus 17., szombat
19:30 MOL Vidi FC - Diósgyőri VTK

Helyszín

A MOL Fehérvár FC az új székesfehérvári MOL Aréna Sóstóban rendezi hazai mérkőzéseit.

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, azonban a DVTK-val ellentétben a Fehérvár nem élt a névre szóló regisztráció eltörlésének lehetőségével, ezért a jegyvásárláshoz névre szóló regisztráció szükséges. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

Jegyárak

Elővételben

Normál: 1500 forint
Hölgy, diák, nyugdíjas: 1000 forint
14 év alatt: ingyenes

Meccsnapon

Normál: 2500 forint
Hölgy, diák, nyugdíjas: 2000 forint
14 év alatt: 1000 forint

 A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a MOL Fehérvár FC címerére kattintva), valamint személyesen Miskolcon, a DVTK Stadionnál található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Beléptetés

A székesfehérvári stadion vendégpénztára a mérkőzés napján 18 órakor nyit ki, ezzel egy időben lesz a kapunyitás is. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosítsára alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Parkolás

A DVTK szurkolói a vendégparkolót vehetik igénybe. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Székesfehérvárra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva