Beharangozó 2019. augusztus 15., csütörtök

Ne maradj le a kezdőrúgásról!

Székesfehérvárra látogat a DVTK az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában. Mint arról korábban már beszámoltunk, érdemes elővételben megvásárolni a belépőket, hiszen egyrészt a meccsnaphoz képest 1000 forinttal olcsóbbak a jegyek, másrészt a szervező klub csütörtöki tájékoztatása szerint mindössze két vendégpénztár üzemel majd a találkozó napján, amelyekben a kiszolgálás - a névre szóló belépők miatt - lassabb lehet a megszokottnál.

Ne maradj le a kezdőrúgásról!


OTP Bank Liga 3. forduló

2019. augusztus 17., szombat
19:30 MOL Vidi FC - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, azonban a DVTK-val ellentétben a Fehérvár nem élt a névre szóló regisztráció eltörlésének lehetőségével, ezért a jegyvásárláshoz névre szóló regisztráció szükséges. A belépőjegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a DVTK Stadion jegypénztáraiban is megvásárolhatók. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

Jegyárak

Elővételben

Normál: 1500 forint
Hölgy, diák, nyugdíjas: 1000 forint
14 év alatt: ingyenes

Meccsnapon

Normál: 2500 forint
Hölgy, diák, nyugdíjas: 2000 forint
14 év alatt: 1000 forint

Beléptetés

A székesfehérvári stadion vendégpénztára (mindössze két pénztárral) a mérkőzés napján 18 órakor nyit ki, ezzel egy időben lesz a kapunyitás is. Kérjük szurkolónkat, hogy személyi azonosítsára alkalmas iratot vigyenek magukkal.

A további hasznos információkról korábbi cikkünkben számoltunk be.