Beharangozó 2019. augusztus 16., péntek

Bogár Gergő fúj Székesfehérváron

Bogár Gergő vezeti az OTP Bank Liga 3. fordulójában a Fehérvár - DVTK mérkőzést. Segítői az oldalvonal mellett Huszár Balázs és Szalai Dániel, az alapvonal mögött pedig Szőts Gergely és Vad II. István lesznek. A tartalék játékvezetői feladatokat Király Krisztián látja el.

Bogár Gergő fúj Székesfehérváron


A 27 éves játékvezető 2018. szeptember 1-én, egy Mezőkövesd - PAFC mérkőzésen debütált az élvonalban. Ezzel együtt összesen 10 találkozón működött közre játékvezetőként, a focibiro.hu statisztikája alapján 41 sárga és 2 piros lapot osztott ki. 

A fiatal sportárs első alkalommal működik közre játékvezetőként a DVTK élvonalbeli mérkőzésein. A tavalyi esztendőben azonban hat alkalommal alapvonali játékvezetőként már találkozhattunk vele.

Az OTP Bank Liga idei kiírásában a mérkőzéseken a játékvezetőn kívül két asszisztens, két alapvonali asszisztens és egy tartalék-játékvezető közreműködik. Bogár Gergő segítői az oldalvonal mellett Huszár Balázs és Szalai Dániel, az alapvonal mögött pedig Szőts Gergely és Vad II. István lesznek. A tartalék játékvezetői feladatokat Király Krisztián látja el.

Játékvezetők a DVTK mérkőzésein (2019/2020)

  játékvezető

 
asszisztens

 
asszisztens

 
alapvonali
játékvezető

 
alapvonali
játékvezető

 
tartalék
játékvezet
ő
 
1. Bognár Tamás Tóth II Vencel Vígh-Tarsonyi Gergő Berke Balázs Andó-Szabó Sándor Farkas Balázs
2. .Farkas Ádám Ring György Szalai Balázs Solymosi Péter Takács János Horváth Róbert
3. Bogár Gergő Huszár Balázs Szalai Dániel Szőts Gergely Vad II. István Király Krisztián

Fotó: pfla.hu