Beharangozó 2019. augusztus 23., péntek

"Elárulom a kezdőcsapatot"

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában a Mezőkövesdet látja vendégül a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Fernando Fernández nemcsak válaszolt az újságírók kérdéseire, hanem elárulta a szombati kezdőcsapatot is.

"Elárulom a kezdőcsapatot"

OTP Bank Liga 4. forduló

2019. augusztus 24., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, a Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Nemzeti Sportban és Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernández: - A mezőkövesdiek kiváló eredménysorral kezdték a bajnokságot, a tabella második helyezettje érkezik Diósgyőrbe, ezért újabb kemény mérkőzésre számítok. Több szempontból is különleges mérkőzést láthatunk majd. Egyrészt egy megyei vetélytárssal találkozunk, és az ilyen meccsek mindig kiemelkednek a többi közül, másrészt azt se felejtsük el, hogy az előző bajnokságban egyszer sem tudtuk legyőzni a Mezőkövesdet: idegenben kétszer vereséget szenvedtünk, itthon pedig döntetlenre végeztünk. Ami minket illet, a Honvéd elleni sikeres rajt után az Újpest és a Fehérvár ellen sem sikerült pontot szerezni. Szombaton azonban ismét a szurkolóinkkal közösen szeretnénk ünnepelni a találkozó után, a három pont megszerzéséhez pedig mindent ki kell adnunk magunkból. Dušan Brković piros lapját követően nem léphet pályára, de éppen azért bő a keret, hogy az ehhez hasonló esetekben se okozzon gondot bárki helyettesítése. Nem vártam a mezőkövesdiektől, hogy kémet küldenek a pénteki edzésre, úgy gondoltam, nincs szükségük ilyen megoldásokra. Nekünk edzőknek jobban kellene tisztelni egymás munkáját. A kezdőcsapatot ezért már most elárulom, hogy könnyebb legyen felkészülni ellenünk: Danilović - Shestakov, Ndzoumou, Karan, Vági - Tóth Ba., Márkvárt - Ternován, Korbély, Tajti - Prosser

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DVTK (@dvtkinstagram) által megosztott bejegyzés,

 

Kuttor Attila: - Eddig meseszerűen kezdődik számunkra a bajnokság, hiszen, bár mindig csak egy mérkőzésben, az éppen aktuálisban gondolkodunk, de nagy öröm kimondani, hogy háromból három győzelemnél tartunk. Természetesen ennek köszönhetően, remek a hangulat a csapat háza táján, és az öltözőn belül, de nem szabad csak ebből kiindulni. Szerencsére mindenki tisztában van vele, hogy minden meccs más, ezért az előttünk álló játéknap is egy teljesen új, és más feladata lesz számunkra. Továbbra sem számolgatunk, nem nézzük a tabellát, és azt sem, hogy hogyan állunk. Ahogyan fentiekben is említettem, mindig a következő meccset szeretnénk megnyerni, aztán majd meglátjuk, mire megyünk vele. Diósgyőrben is ezzel a céllal lépünk pályára, ugyanakkor tisztiában vagyunk vele, nem lesz könnyű dolgunk a házigazdával. Nehéz mérkőzésekkel kezdte a szezont a DVTK, ráadásul a Fehérvár elleni   múlt heti találkozójuk a jó kezdés ellenére sem zárult jól. Ilyenkor mindig még veszélyesebb egy csapat, de ez legyen csak ellenfelünk dolga. Mi ezúttal is saját elképzeléseinket szeretnénk megvalósítani.


Információk

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.