Beharangozó 2019. október 31., csütörtök

A jó hangulat garantált

A csütörtök esti adatok szerint a bérletesekkel együtt már közel 4000 hely gazdára talált a szombati DVTK - Kisvárda mérkőzésre. A pénztárak november elsején nem nyitnak ki, de az interneten - klubkártya és névre szóló regisztráció nélkül - pénteken is megvásárolhatók a belépőjegyek.

A jó hangulat garantált

OTP Bank Liga 11. forduló

2019. november 2., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Kisvárda Master Good

Megtette a hatását a szervezett szurkolói csoportok hétfői közleménye, csütörtök estig közel 4000 hely talált gazdára a szombati DVTK - Kisvárda mérkőzésre, és a meccsig még majdnem két nap hátra van. 

Amint arról korábban már beszámoltunk, a pénztárak november elsején zárva tartanak, azonban a meccsjegy.mlsz.hu oldalon - klubkártya és névre szóló regisztráció nélkül - pénteken is megvásárolhatók a belépőjegyek. Szombaton nyolc órától várjuk a szurkolókat a stadionnál. A részletes jegyinformációk ide kattintva olvashatók. 

A nagy érdeklődés miatt érdemes busszal, vagy villamossal érkezni a mérkőzésre, hiszen ahogy már jeleztük,  az MVK Zrt. járatai - a találkozóra érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel - meccsnapon ezúttal is ingyenesek.

Találkozunk szombaton! Hajrá, Diósgyőr!