OTP Bank Liga

18. forduló
2015. december 12., szombat 15:30 Diósgyőri VTK - Békéscsaba 1912 Előre

A találkozó  szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A Diósgyőri Stadion kapui a találkozó előtt egy órával nyílnak.

Belépőjegy

A DVTK - Békéscsaba találkozó a jegyárakat tekintve a B kategóriába tartozik, azonban szurkolóink féláron tudják megvásárolni a jegyeket. Ezen kívül minden bérletesünk hozhat magával egy vendéget, akinek a belépőjegyét a klub állja. A kedvezmény csak azonos, vagy alacsonyabb kategóriában vehető igénybe (például ülőhelyi 3. kategóriájú bérletes 3. kategóriájú ülőhelyre, vagy állóhelyre hívhatja vendégét). Ezek a jegyek hétfőtől péntekig a bérlet egyidejű felmutatásával vehetők át a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében. Szombaton pedig a Diósgyőri Stadion I. számú pénztára várja a bérleteseket. A kedvezmény online jegyvásárlásnál nem vehető igénybe.

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)
Jegykiállítási dííj nélkül vásárolhatók belépők:
  • Migstar Kft. (3532, Miskolc, Andrássy u. 35.)

Személyes vásárlás esetén csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni.

A DVTK - Békéscsaba mérkőzés jegyárai

Jegyárak Elővételben Mérkőzés napján
Állóhely
(U, V, W, X, Y, Z szektor)
600 600
3. kategóriájú ülőhely
(A, A1, B, B1, H1, I, J, J1 szektor)
1100 1100
2. kategóriájú ülőhely
(Q, R, S, T szektor)
1250 1250
1. kategóriájú ülőhely
(C, D, D1, E, F, F1, G, H szektor)
1450 1450
Vendégjegy
(N, O, P szektor)
600 600


Aki rendelkezik klubkártyával, jegyvásárláskor azt átnyújtva semmilyen személyes adat (név, születési idő, lakhely stb.) bediktálására nincs szükség.

Aki nem rendelkezik klubkártyával, annak a nevét, születési idejét, születési helyét kell megadnia a jegyvásárláskor.

Egyik esetben sem szükséges a személyes jelenlét, egy szurkoló több jegyet is vásárolhat, amennyiben átadja társai klubkártyáját is, illetve ismeri adatait. Az adatok valódiságát belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik.

Megkérünk minden szurkolót, hogy a belépés előtt ellenőrizze jegyen szereplő adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

Vásárláskor Sodexho, Edenred, Posta Paletta, és az Erzsébet Sport utalványokat fogadunk el


Internetes vásárlás

Szurkolói kártya birtokában az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu címen. Kérjük, mindenki nyomtassa ki a belépőjegyét, mert a DVTK Ajándékbolt üzleteiben erre nincs lehetőség.

Az interneten egyszerre 30 belépőjegy váltható, feltéve hogy a vásárló ismeri társai klukártya-számát, illetve a PIN kódot. A kezdeti PIN kód a születési időből a hónap és a nap 2-2 számjeggyel kifejezve áll össze, pl. 0225. A PIN kódot ide kattintva lehet lecserélni.

 

Megújult az online felület


Regisztrációs jegy

A mérkőzés hetében vehetők át korlátozott számban a regisztrációs jegyek, legkésőbb a találkozó napján déli 12 óráig.

14 év alatt és 65 év fölött ingyenes az állóhelyi jegy az eredményjelző és a régi tribün közt. Nekik a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt ingyenes regisztrációs jegyet kell váltani. A regisztrációs jegyek a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át korlátozott számban. A 14 év alattiaknak a diákigazolványt a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas vagy személyi igazolványt kell felmutatniuk.

A DVTK utánpótlás-játékosai, az Ovifoci, valamint a Sulifoci programban részt vevő fiatalok regisztrációs jegye mellé maximum egy hozzátartozó kedvezményes állóhelyi jegyet vásárolhat 500 forintért. A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

VIP jegy

A VIP vendégek a régi tribün előtti kordonnál felállított faházban vehetik át belépőjegyüket.

Szurkolói kártya

Az MLSZ és klubunk döntése értelmében a DVTK hazai találkozói ebben a bajnoki idényben klubkártya nélkül látogathatók.

A DVTK Klubkártya továbbra is kiváltható a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében nyitvatartási időben, azonban felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzések előtt nagy érdeklődés esetén feltorlódhat a sor, ezért a lehető legkorábban érkezzenek.

A DVTK Klubkártya ára 2015. január 1. után 500 forint. Ugyanennyibe kerül az elveszett, megrongálódott kártyák pótlása, cseréje is.

Pénztárak nyitva tartása

Jegyvásárláskor csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni.

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
szerda-péntek: 14-18 óra
szombat (meccsnap): 12:30-tól a mérkőzés kezdetéig, majd a találkozó lefújását követően még fél óráig
vasárnap: zárva

Konténerpénztár, Diósgyőri Stadion
hétfő-kedd: 12-18 óra
vasárnap: zárva
szombat (meccsnap): 8:00 - az első félidő végéig
szerda (meccsnap): 8:00 - az első félidő végéig

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Parkolás

A Diósgyőri Stadion parkolójában a hétvégi mérkőzésen rendőri irányítás könnyíti meg a be- és kihajtást, a parkoltatást pedig biztonsági ember segíti. Kérjük szurkolóinkat, hogy kövessék az útmutatásukat!

Beléptetés

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

Kérjük a Bosch, illetve regisztrációs jeggyel rendelkezőket, hogy csak a felirattal jelölt kapun lépjenek be a Diósgyőri Stadionba.

A szervező a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát fokozottan ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival. Ha a beléptetéskor a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya birtokosának személyes adatai nem egyeznek a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványban szereplő adatokkal, a beléptetést meg kell tagadni. Aki a jegyén valótlan adatokkal szeretne belépni a mérkőzésre, bűncselekményt követ el (magánokirathamisítás-személyes adatokkal való visszaélés).

A forgókapus beléptetés során néhány fontos lépésre szeretnénk felhívni a figyelmed az alábbi videó segítségével.

 

A beléptetésnél a biztonsági ember nem veheti el a fényképes igazolványt, viszont kérésére fel kell mutatni.

Tikett

A Diósgyőri Stadionban nincs lehetőség készpénzes fizetésre, az ételek, italok árát előre váltott tikettel lehet kiegyenlíteni. A tikettek a stadionon belüli árusító pontoknál szerezhetők be tavalyi, 350 forintos áron, illetve jegyelővételkor megvásárolható a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében.

Fontos információ, hogy meghosszabbítottuk a tikettek érvényességi idejét 2015. december 31-ig, tehát aki most hétvégén nem használja fel az összeset, annak még lesz lehetősége a fogyasztásra.

Vendéglátás

A mérkőzés alatt a Diósgyőri Stadionban Borsodi sört és többféle üdítőt, valamint finom falatokat árulunk.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: http://bit.ly/DVTK-sajtoakkreditacio-2015-2016

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!