Klubunknak kiemelten fontos, hogy a drukkerek részéről esetegesen felmerülő problémákat, hiányosságokat megoldjuk, illetve a kérdéseket a szokásos kommunikációs csatornák mellett közvetlenül is megválaszoljuk. Várjuk a szurkolói csoportok tagjait, vezetőit, és olyanokat is, akik nem tagjai egyetlen csoportnak sem. Kérjük, jelentkezzenek a [email protected] e-mail címen, hétfőn 16 óráig. Mivel a Diósgyőri Stadion VIP termének befogadóképessége véges, ezért sajnos csak korlátozott számban van lehetőség a részvételre. Azoknak, akiknek el tudjuk fogadni a jelentkezését, kedden 12 óráig visszaigazolást és meghívót küldünk.

Az egyeztetésen jelen lesznek a DVTK vezetői, az első csapat szakmai stábjának tagjai, illetve az utánpótlás vezetői is, és igyekszünk minden olyan témát érinteni, amely aktuálisan foglalkoztathatja drukkereinket. A közeljövőben sok feladat vár ránk, ezért mindenki segítségére szükségünk van! Közel a DVTK Labdarúgó Edzőközpont főépületének átadása, és a stadionépítés előkészületei mellett hamarosan folytatódik a bajnokság is.

Aki nem tud részt venni a találkozón, írásban is eljuttathatja hozzánk az aktuális kérdéseit, amelyeket a honlapunkon keresztül szintén megválaszolunk. Ezeket is a [email protected] címre várjuk.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!