OTP Bank Liga 13. forduló

2017. október 21., szombat
15:30 Debreceni VSC - Swietelsky Haladás
18:00 Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd

Helyszín

Mint ismert, és mint arról korábban már beszámoltunk, a Diósgyőri Stadion átépítése miatt a DVTK az új aréna elkészültéig költözni kényszerül. A Honvédot a Nagyerdei Stadionban fogadjuk.

A kettős rangadón a DVTK szurkolói számára a D6, a D7 és a D8 szektorok állnak rendelkezésre, ezen szektorokba a belépőjegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, melyek kizárólag elővételben vásárolhatók meg, a mérkőzés napján erre személyesen nincs lehetőség.

 

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A Nagyerdei Stadion kapui az első találkozó előtt egy órával nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, amellyel megtekinthető mindkét találkozó.

A belépőket elővételben a DVTK Shop Szinvaparkban található üzletében, a helyszínen, és a Ticket Express jegyirodáiban, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.

FONTOS! A mérkőzés napján a DVTK szurkolói számára fenntartott szektorokba nem lehet a Nagyerdei Stadion pénztárban jegyet váltani. Ugyanakkor a meccsjegy.mlsz.hu oldalon a kezdőrúgásig megvásárolható a belépőjegy akár okostelefon és mobilnet segítségével Debrecenben is.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül (de fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolván felmutatásával) csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

A DVTK - Honvéd mérkőzés jegyárai

Hazai jegy (D6, D7, D8 szektor): 1000 forint

Vendégjegy (D4 szektor): 1000 forint

VIP: A mérkőzésre VIP jegyek vásárlására is van lehetőség személyesen és az interneten is, ennek ára 15.000 forint, mely korlátlan étel és italfogyasztást tartalmaz.

Aki rendelkezik klubkártyával, jegyvásárláskor azt átnyújtva semmilyen személyes adat (név, születési idő, lakhely stb.) bediktálására nincs szükség.

Aki nem rendelkezik klubkártyával, annak a nevét, születési idejét, születési helyét kell megadnia a jegyvásárláskor.

Az adatok valódiságát belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik.

Megkérünk minden szurkolót, hogy a belépés előtt ellenőrizze jegyen szereplő adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

Vásárláskor Sodexo, Edenred, Posta Paletta, és az Erzsébet Sport utalványokat fogadunk el

Szurkolói kártya birtokában az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu címen. Kérjük, mindenki nyomtassa ki a belépőjegyét, mert a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában erre nincs lehetőség.

Internetes vásárlás

Az interneten egyszerre 30 belépőjegy váltható, feltéve hogy a vásárló ismeri társai klubkártya-számát, illetve a PIN kódot. A kezdeti PIN kód a születési időből a hónap és a nap 2-2 számjeggyel kifejezve áll össze, pl. 0225. A PIN kódot ide kattintva lehet lecserélni.

Ingyenes regisztrációs jegyek

A DVTK - Honvéd mérkőzésre ingyenes regisztrációs jegy váltására nincs lehetősége 14 éven aluli és 65 éven felüli szurkolóinknak.

Szurkolói kártya

Az MLSZ és klubunk döntése értelmében a DVTK hazai találkozói ebben a bajnoki idényben klubkártya nélkül látogathatók.

A DVTK Klubkártya továbbra is kiváltható a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában, nyitvatartási időben.

A DVTK Klubkártya ára 500 forint. Ugyanennyibe kerül az elveszett, megrongálódott kártyák pótlása, cseréje is.

Pénztárak nyitvatartása

DVTK Shop, Szinvapark

Hétfő-péntek: 12-18 óra
Szombat: 10-16 óra
Vasárnap: zárva

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Parkolás

A Nagyerdei Stadion körnéykén a parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Kérjük szurkolóinkat, hogy a környező utcákat használják parkolás céljából.

Beléptetés

A stadion kapui egy órával az első mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

A szervező a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát fokozottan ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival. Ha a beléptetéskor a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya birtokosának személyes adatai nem egyeznek a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványban szereplő adatokkal, a beléptetést meg kell tagadni. Aki a jegyén valótlan adatokkal szeretne belépni a mérkőzésre, bűncselekményt követ el (magánokirathamisítás-személyes adatokkal való visszaélés).

A beléptetésnél a biztonsági ember nem veheti el a fényképes igazolványt, viszont kérésére fel kell mutatni.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: http://bit.ly/DVTK-sajtoakkreditacio

Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben jelzünk vissza, egyúttal további hasznos információkkal szolgálunk a sajtó képviselőinek.