- A kispadról beszállva rendre jól segítetted a csapatod az elmúlt mérkőzéseken. A szekszárdiak ellen itteni pontrekordod érted el. Minek köszönhető ez a remek teljesítmény? 
- Amióta augusztus közepétől elkezdődtek az edzések, azóta keményen dolgozom azért, hogy bebizonyítsam, egy ilyen jó csapatban is van helyem, mint a DVTK. Úgy gondolom, az is sokat számít, hogy maximálisan érzem az edzőm bizalmát. Ezzel próbálok is élni az első mérkőzéstől kezdve, és nem tagadom, szerencsére jól is megy a játék. Egyáltalán nem bánom, hogy így kezdődött ez a szezon. Amikor a  Szekszárd elleni meccsen bedobtam a harmadik triplámat - bár nem mertem mosolyogni, mert még nem dőlt el a meccs - legbelül azért nagyon boldog voltam. 

- Nemrég a PEAC ellen játszottatok, Pécsett szintén nagy hagyománya van a kosárlabdának. Milyen érzés volt ellenük játszani?
- Én ugye a PINKK együttesétől érkeztem, a mostani PEAC-ot alkotó játékosok jó részével éppen váltottuk egymást a két klubban. Az biztos, hogy a pécsi csapatok ellen pályára lépni nekem mindig extra motivációt jelent, és ez ezután se fog változni. Több maradt bennem abból, amit ott kaptam, ezért folyamatosan szeretném az ottaniaknak is bizonyítani, hogy jó játékos vagyok. 


- Az eddig lejátszott mérkőzések alapján, mire lehettek képesek a 2019/2020-as szezonban?
- Úgy érzem, hogy a csapatunk erősödött az elmúlt szezonhoz képest. Fontos, hogy a mag együtt maradt, és nagyszerűen igazoltunk új játékosokat. A mérkőzések túlnyomó részén szerintem jó teljesítményt mutattunk, és nagyon egyben van a csapatunk, ami egyébként nem csak a pályára érvényes, hanem pályán kívül is ez a helyzet. És azzal, hogy egyik legponterősebb játékosunk, Tori visszatért hozzánk, azt hiszem, még inkább bizakodhatunk. Nyilván egy kis idő kell neki, hogy újra beépüljön a csapatba, de mivel a többséggel már tavaly is együtt játszott, nem lesz ezzel különösebb gond. Néhány rangadót már megnyertünk, és a teljes kerettel képesek lehetünk legalább megismételni az előző szezonbeli szereplésünket, amit el is vár tőlünk mindenki.

- Fiatal játékos vagy. Milyen távlati terveid vannak a kosárlabdában? 
- Külföldi szerződésben nem gondolkodom, hiszen még itt is honvágyam van (nevet). Alapvetően én Pécsett akartam kosárlabdázni, de amikor adódott az a lehetőség, hogy a DVTK-ba szerződhetek, a fejlődésem szempontjából meg kellet lépnem a költözést. Kilenc hónap eltelt azóta, és egyáltalán nem bántam meg, hogy Miskolcra igazoltam. Jól érzem itt magam, amit az is bizonyít, hogy a nyáron egy évvel meghosszabbítottam a szerződésemet. Ami a hosszú távú célokat illeti, nem szeretek nagyon előre tervezni. Alapvetően mindig az aktuális szezonra fókuszálok, abból próbálom mindig a lehető legtöbbet kihozni. Ha ez sikerül, akkor utána a tapasztalatokat leszűrve lehet azon gondolkodni, hogy hol folytassam a pályafutásomat. 


- Mivel töltöd a szabadidődet? 
- A pécsi egyetemen tanulok, a negyedik félévemet szeretném teljesíteni a pénzügy mesterképzésen. Az órákra nem tudok járni, csak a vizsgaidőszakban tudok odamenni. A csapattársaimmal eljárunk kávézóba, palacsintázni. Újabban felfedeztük a szabaduló szobát, oda is el szoktunk menni, mert kiváló csapatépítő. Csónakáztam már Miskolctapolcán, a családomnak megmutattam Lillafüredet, szóval egyáltalán nem unatkozom, holott eleinte tartottam ettől. Féltem kicsit attól, hogy a kosárlabdázás mellett üres lesz az életem, de a csapattársaim abszolút partnerek abban, hogy jó programokat találjunk.