- Saját rendezésű versenyen kezdhettük a szezont, ami nagy előny volt számunkra. – mondta Osváth Zsuzsanna, a DVTK műkorcsolya edzője - Mindenki szépen szerepelt magához mérten, ami számomra a legfontosabb. Tavalyhoz képest nehezebb technikai elemekkel készültek a gyerekek, amiket szépen kiviteleztek. A munka folytatódik és készülünk a következő versenyre.

Eredmények ISU kategóriákban

Gilányi Péter: 2. hely
Kardos Gréta: 10. hely
Planéta Nóra: 16. hely
Liptak Jázmin: 15. hely
Sulák Zsuzsanna: 20. hely
Rákai Dorka: 1.hely
Simon Dorka: 10. hely

A Rekreáció B bronz kategóriában 6. helyen zárt Nagy Korinna, akinek teljesítményét edzője, Molnár Anikó foglalta össze: Hatalmas, szemmel látható fejlődésen ment keresztül Korinna, de sajnos a "kűrben", ez most nem mutatkozott meg. Nem győzöm hangsúlyozni a versenyeken szerzett rutint. Izgalom, félelem, és sorolhatnàm még a tényezőket, amik közrejátszanak ilyenkor. Tény, hogy kevés az a közel 2 perc, adott szituációban, versenydrukk alatt megmutatni mi is rejlik egy-egy versenyzőben. Ez a szezonbeli első versenyen szerzett tapasztalatunk. Hiszem, hogy ez elősegíti a további versenyeken való sikeres részvételt.  Személy szerint büszke vagyok a tanítványomra.

A kisebbek számára rendezett „Mini Competition” –on a DVTK kisebbik műkorcsolya utánpótlás csoportjából kilenc sportolót tudott indítani.  Ezen a versenyen nem a teljes jégpályán mutatják be a sportolók a programjukat, hanem csak a pálya egy harmadán. Ettől is „Mini” ez a verseny.

- Úgy gondolom megfelelően fel tudtunk készülni erre a versenyre, annak ellenére, hogy betegség és sérülés is nehezítette a verseny előtti napokat.  Az eredmények az elvárások szerint alakultak, aminek nagyon örülök. Sokat jelentett, hogy hazai pályán, hazai közönség előtt tudták a lányok és fiúk bemutatni a programjukat. Büszke vagyok a csapatomra, nem csak az eredmények miatt, hanem mert a meglévő tudásukat szinte mind megfelelően be tudta mutatni a versenyen, annak ellenére, hogy hárman még soha nem futottak programot bírók előtt. Az eredmények tekintetében a célok kibővültek, így egy új edzésprogramban fogjuk megkezdeni a felkészülést a következő kihívásokra. – mondta Gombos Viktória a csoport edzője.

Kategóriák és eredmények

6 év alatti lányok
Rózsa Emma – 1. hely

6 év alatti fiúk
Bodolai Dávid  - 1. hely

8 Év alatti Lányok
Szentesi Jázmin – 1. hely
Bartkó Luca – 2. hely
Bodolai Nóra – 3. hely
Fodor Mona – 4. hely
Oszterman Tamara – 5. hely

8 év alatti fiúk
Koza Péter – 1. hely

11 év alatti lányok
Pipoly Petra – 1. hely