Repka Nándor a Junior F fiú kategóriában a 10. helyen zárt összetettben. Szép emlékkel zárta a hétvégét, ugyanis az utolsó futamában a 333m C döntőben elsőnek ért a célba.

Buday Benedek a Junior E fiúknál a 17. lett. Beni idén kezdett a versenyzőkkel edzeni és hiába jelentős a korkülönbség egész jól beépült a csapatba.

Szabó Barnabás (Junior D) tavaly még egy összetett ezüstnek örülhetett az egyel fiatalabbik korcsoportban. Idén viszont az idősebbekkel versenyzett és zárt végül az összetett 9. helyen. Barninak 500 méteren volt esélye a döntőbe jutásra, de az elődöntő végére több hibát is ejtett, így nem tudta elérni a továbbjutást érő első két hely egyikét sem. Barni minden távon B döntőt futhatott és a jövő évre már előretekintve biztató teljesítményt nyújtott. 500 méteren az 55,576-os legjobbját 52,607-re javította.

Fedor András a Junior C korosztályban a 14. helyen zárt. Andris végre kezdi felfedezni mire képes. 1500 méteren 16 másodpercet javított a két hete Jászberényben beállított egyéni rekordján. Az új egyéni csúcs 2:53,108.
500 méteren az év első versenyén 57,329 másodperc volt a rekordja, viszont most hétvégén óriási meglepetést okozva 49,764-et korizott.
Természetesen az 1000 méter sem érhetett véget csak új egyéni csúccsal. Az eddigi 1:54,840 rekord már a múlté, ugyanis 1:46,538 az új egyéni.

Bodnár Emma utoljára állt rajthoz az Utánpótlás Magyar Bajnokságon és szép búcsút vett a Juniorságtól. Ezt a szezont Emma már csak levezető jelleggel tudta folytatni Budapesten kezdett tanulmánya miatt. Összetettben a 4. helyen zárt, de az 500 méteres sikerült megszereznie a DVTK egyetlen érmét a Magyar Bajnokságon.

- Örülök, hogy nem üres kézzel jöttünk haza, de úgy érzem kicsit jobban kéne mezőnyben edződniük a versenyzőknek. - mondta Sajó Márton -  Jövőre több versenyre kell elmennünk, mert több olyan szituáció is kísérte a hétvégi teljesítményeket, amit rutintalanság miatt túlzott udvariassággal kezeltek. Agresszívabb támadások és kőkemény védekezések szükségesek. Az arcunkból kell egy picit többet bevinnünk a palánkon és a pályán mutatott alázatosságunkból pedig nyugodtan hozhatunk ki magunkkal.

fotók: Hunskate - Gémesi Balázs