5 év alatti kategóriában Lipusz Barbara ezüstérmes lett, ami azért is kiemelkedő eredmény, mivel pár századdal maradt le az előtte lévőhöz képest.

6 év alatti kategóriában Kurmai Lénának sikerült felállni a dobogó legfelső fokára, köszönhetően a tökéletesen kivitelezett kűrjének.

Tóth Emma Leila szintén ebben a kategóriában indult, és a szezonban először sikerült tiszta rittbergert bemutatnia a kűrben. A 4. helyen végzett.

8 év alatti kategóriában négy versenyzőnk is indult, ahol szintén sikerült az aranyérmet megszerezni, mégpedig Kovács Laurának, aki egyúttal meg is védte az első helyet. 4. helyen Barati Alíz végzett, akinek az előző verseny óta nehezítve volt a kűrje egy hosszan kitartott bielmannal, amit gyönyörűen kivitelezett. 5. helyezett lett Dobrosi Emma, aki szép korcsolyázással és nehezítéssel mutatta be a kűrjét. A legutóbbi verseny óta bekerült a kűrjébe az ülőforgás és a bielmann is. Koncz Dóra Csepke a 6. lett kategóriában, aki fegyelmezetten, esés nélkül mutatta be a kűrjét, szintén nehezítéssel, mégpedig a visszaálló forgással együtt.

10 év alatti kategóriában Barati Zita indult, akinek a szezonban ez volt az első versenye, és a tökéletesen és lendületesen bemutatott kűrje miatt sikerült a dobogó 3. fokára felállnia.

A két fiú is szépen szerepelt, akiknél azon van a hangsúly, hogy versenyről versenyre szebben kivitelezett kűröket mutassanak be, ami ezen a versenyen egyértelműen sikerült. Koza Márton 6 év alatti kategóriában indult és 1. helyen végzett. Lendületesen és egy ülőforgással nehezítve mutatta be a programját a bíróknak. Koza Péter a szezon legfegyelmezettebb kűrjét korcsolyázta 9 év alatti kategóriában, ahol 1. helyen végzett. - foglalta össze a hétvége eseményeit Osváth Katica, a csoport edzője.