A pénteken elrajtoló Európa-bajnokságon vélhetően több tízezer magyar szurkoló vesz részt személyesen Európa-szerte. Őket és az óriás kivetítők, televíziók előtt ülőket szeretnénk arra buzdítani, hogy mutassák meg, hogy a DVTK-szurkolói mindenhol ott vannak Európában.

Játékszabályok

A játék nagyon egyszerű, az Instagram fiókkal rendelkező DVTK-szurkolóknak nincs más dolga, csak kedvelni a DVTK hivatalos Instagram oldalát (@dvtkinstagram) és az Európa-bajnokság ideje alatt a megosztani magukról történet (story)-módban azokat a fotókat, amelyen megmutatják, miképp képviselik szeretett klubjukat a kontinens tornán.

Fontos, hogy szurkolóink megjelöljék a @dvtkinstagram fiókját ezeken a fotókon, hiszen csak így lesz lehetőségük beregisztrálni a játékba.

Nyeremény

Amely játéknak a tétje, amellett, hogy ezeket a feltöltött fotókat megosztjuk a DVTK közösségi média felületein, a „legdiósgyőribb” poszt feltöltője páros VIP-jeggyel gazdagodik, amellyel a DVTK első hazai mérkőzését lesz lehetősége, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett, akár a DVTK-legendáival közösen megtekinteni.

Hajrá Magyarország!

Fotó: mlsz.hu