U7-U9: Bozsik Fesztivál, Felsőzsolca
2021. október 16., szombat

U7

A DVTK U7-es csapatát a következő játékosok alkották: Balogh Vince, Bellei Csongor, Jánosik Áron, Miknyik Botond, Rados Toma, Szabó Benett, Szűcs Dániel, Hriczu Bendegúz, Mális Marcell, Gável Botond. Vezetőedző: Varsányi Zsolt. 

Ügyes játékáért oklevelet és egy tábla csokoládét vehetett át: Mális Marcell, Miknyik Botond, Balogh Vince és Gável Botond.

Varsányi Zsolt: - Az ősz folyamán már harmadszor találkoztunk Felsőzsolcán a Bozsik-fesztivál keretein belül. A gyerekek nagy örömére csak mérkőzéseket játszottak, ahol mindenki megmutathatta igazi tudását. Nagy öröm volt látni, hogy mennyit fejlődtek  játékban az első alkalomhoz képest. Szép cseleket, csodálatos gólokat és időnként már egy-egy szép összjátékot is bemutattak a fiúk.

U8-U9

A DVTK U8-U9-es csapatát a következő játékosok alkották: Balogh Nimród, Barsi Áron, Birta Zsombor, Csehovics Botond, Dósa Ákos, Győrfi Máté, Hornyák István Benett, Kassa Marcell, Tóth Bende, Fehér Máté, Szuhogyi Áron, Szalai Zétény, Jancsurák Áron (U9), Koncsol Kolos (U9), Lippai Benett (U9), Bai Zétény (U9). Vezetőedző: Vass László.

Ügyes játékáért oklevelet és egy tábla csokoládét vehetett át: Fehér Máté, Csehovics Botond, Bai Zétény. 

Vass László: - A reggeli csípős hideg és a vizes, sáros pálya ellenére nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a mérkőzésekbe a srácok. Mindenki próbálta magából kihozni a maximumot, bátran, ügyesen fociztak ezen a napon.