Merkantil Bank Liga 22. forduló

2022. február 6., vasárnap
17:00 Diósgyőri VTK - BFC Siófok

A jegyek és a tiszteletjegyek is nagyon szépen fogynak, így egészen biztosan jó hangulat várható. A mérkőzés napján a jegypénztárak és DVTK Shop 12 órakor nyit ki. Erről bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink. Szombaton személyesen nem vásárolható belépőjegy, de a meccsjegy.mlsz.hu oldalon folyamatosan megvehetők a jegyek. 

Készülnek az ultrák is

Kezdjük a legfrissebb hírrel! A mérkőzés után 19 óra 10 perctől a stadionon kívül, a villamossín felőli (északi) oldalon az ultrák is készülnek egy kis meglepetéssel. Erről ne is kérdezzen senki többet, maradjon meglepetés. A lényeg, hogy legyél ott! 

Tisztelet a hétköznapok hőseinek!

Amint arról korábban már beszámoltunk, a születésnap alkalmából a klub fejenként két tiszteletjegyet biztosít minden egészségügyben és rendfenntartásban dolgozó számára. A DVTK ezzel is szeretne újra köszönetet mondani a hétköznapok hőseinek.

A tiszteletjegyeket, a mérkőzés napján 12 órától a DVTK Stadion mellett található Gombában igényelhetik az egészségügyben és a rendvédelemben dolgozók.

Koncertek a stadion mellett

Visszatérő kérdés, ezért... Igen. A stadion melletti programok és a koncertek ingyenesek! A színpadon fellép az egyik legnépszerűbb helyi zenekar, a nívódíjas Bíborszél, érkezik Nemazalány és Sofi, de itt lesz az X-Faktor korábbi győztese, Tóth Andi is.

Gasztronómiai programok a stadion mellett (a meccs előtt és után is)

A hideg téli időjárásra való tekintettel 15 órától a DVTK Stadion északi oldalán helyben készült meleg ételekkel, street food árusokkal, forralt borral, forró csokival és teával várjuk a szurkolókat.

 • Íz varázs (street food, hamburger, hot-dog, Gyros, tortilla, sültkrumpli, üdítők)
 • Bárka Étterem & Bár (street foood)
 • hagyományos fánk és lángos
 • lepény és kürtőskalács
 • Habos oldal (forralt bor, forró tea, forró csoki, tócsni)

De ha meccs közben megéheznél, hazafelé is betolhatsz valamit! Nem mennek el meccs közben a street foodosok. 

Budapest - Bamako autóbemutató

Két miskolci versenyző, Bartha Nándor és Békési Richárd, valamint a Honda CR-V-jük is készen áll már a valaha volt leghosszabb Budapest-Bamako Rallye-ra. Az autójukkal és velük is találkozhatnak a DVTK szurkolói a mérkőzés előtt. 

Gyűjtést szervez a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány

A DVTK 112 születésnapja alkalmából szervezett eseményen a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvánnyal is találkozhattok!

Az alapítvány munkatársai szokás szerint pólókkal, kulcstartókkal, tornazsákokkal és naptárakkal várják a szurkolókat, amelyekben gazdikereső kutyáik szerepelnek!

Anyagi támogatással adománygyűjtő dobozukba dobva tudsz segíteni - ami hatalmas segítség lenne, mert az oltások, ivartalanítások és gyógyszeres kezelések nagyon megterhelik az alapítványt.

Ha tárgyi adománnyal kedveskednél a gondozásukban lévő kutyáknak, ezekre van most a legnagyobb szükségük:

 • kutya konzerv
 • jó minőségű kölyök száraztáp
 • játékok
 • plédek

VIP szektor

A DVTK - Siófok meccsen is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a klub legendáival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a Diósgyőrnek.

A VIP vendégek szórakozásáról ezúttal Orosz György humorista gondoskodik, de a megszokott kínálaton felül ingyenes borkóstolóval is készülünk. 

 • 16:30 Orosz György humorista
 • Ingyenes abasári borkósoló (Mátrai borvidék)

A belépőjegyek a VIP szektorba a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók. 

Utazás

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel az MVK Zrt rásegítő járatokat indít a Tiszai pályaudvar és a Diósgyőri Gimnázium között. Azonban az első rásegítő villamos csak 15 óra 17 perckor indul, azaz ahhoz, hogy mindenki ideérjen a koncertekre, már jóval hamarabb el kell indulni a belvárosból Diósgyőrbe. Nehezítő körülmény, hogy aznap a Széchenyi utcán Régiségvásár is lesz, így  7 és 15 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között csak villamospótló autóbuszok közlekednek. Kérjük szurkolóinkat tehát, hogy induljanak el még annál is korábban, mint ahogy eredetileg tervezték! 

Belépés a stadionba

A stadion melletti programok esetén nem szükséges, de a DVTK - BFC Siófok mérkőzés 18 év fölött csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.