A visszatérésünk a GoalHUB csapatnak köszönhető, akik a márciusi szezontól DVTK néven és színekben játszanak az első osztályban. A csapat feltörekvő és tehetséges Pro Clubs játékosokból áll, biztos, szép és izgalmas mérkőzéseket várunk tőlük.

A PRO CLUBS játékmódban 11 játékos irányítja a csapatot, a mesterséges intelligenciának nincs szerepe a játékmenetben. A csapattagoknak egyénileg kell helytállni a saját posztjaikon és a megbeszélt taktika alapján mozogni a pályán. Figyelni kell egymást és tudni, hol tartózkodik a csapattárs, merrefelé fog mozogni. Ez a játékmód hasonlítható legjobban a valós labdarúgáshoz, az igazi csapatjátékhoz.

A csapat irányítója Ignéczi János, aki néhány mondatban röviden összefoglalja az eddigi Pro Clubs-os eredményeket:

- Jómagam ehhez az egész virtuális 11v11 játékmódhoz 2019-ben csatlakoztam akkor mint játékos. A következő szezonra kaptam egy felkérést, hogy építsek össze egy csapatot mint játékos és manager az FSE e-Sport színeiben. Belevágtunk és rögtön első szezonban bronzéremmel zártunk, egyenes ágon került a csapat a másodosztályba.

- A következő szezonban már a jelenlegi GoalHUB Hungary csapattal vágtunk neki a bajnokságnak. A harmadosztályban kellett kezdenünk, mivel új csapatok a legalsó osztályban indulhatnak el. Ez egy éve volt most pontosan. Ezt a szezont a csapatunk megnyerte, így bajnokként kerültünk a másodosztályba. A 10. szezonban sajnos többen abbahagyták a játékot, a középmezőnybe végeztünk az 5. helyen.

- Jelenleg a magunk mögött hagyott 11. szezonban úgy gondolom, egy nagyon jó kis társaságot tudtam összehozni, akikkel az összes csapat előtt az első helyen, bajnokként jutottunk az első osztályba.

- Nagyon erős mezőnybe kerültünk most, ahol többek között az MTK, Puskás, ZTE, Grosics, Veszprém  csapatai is jelen vannak!!

Ignéczi János elmondta még, hogy az elsődleges cél a stabil bentmaradás és megcélozni a tabella közepét. A játékosaink igen elszántak! Hosszú távú cél a legjobbak között végezni az első osztályban, valamint BL és EL induló helyek egyikének a megszerzése!