U12-es felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK U12 - MSK Moldava Nad Bodvou U12    

Diósgyőri VTK U12: Vass Á. - Nagy Zs., Martis M., Juhász H., G. Rados,  Bialkó Z. Kelemen Z. Szabó B., Schőn B.,  Derzsényi Á., Tóth B., S. Ziadi, Kozma B., Kiszely M., Kiszely N., Puskás Z. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Gólszerző: G. Rados (2), Juhász H., Derzsényi Á.

Vezetőedzői értékelés

Tarnai Dániel: - A játékosok fejlődése szempontjából hasznos volt, hogy sikerült nemzetközi mérkőzést játszanunk. Egyes játékhelyzeteket ezúttal nem oldottunk meg jó minőségben, illetve a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Jövő héten ismét hazai környezetben lépünk pályára, akkor már bajnoki mérkőzésen bizonyíthatnak a játékosok.

Gracer Patrik: - Először is szeretném megköszönni a labdarúgó akadémiának hogy mint külföldi kisváros összemérhettük az erőnket a hazaiakkal, a játékosaink számára nagy élményt jelentett. Köszönettel tartozom edzőtársamnak, Turóczi Lórántnak, hogy beajánlott minket a DVTK-nak. A hazai csapat roppant erős volt labdatartásban, ezért inkább a védekezésre törekedtünk. Megpróbáltunk gyors átmenetek után egyenesen a támadózónába kerülni és meglepni az ellenfelünket. A helyzetek alapján mindkét csapat eldönthette volna a talákozót. Még egyszer köszönjük a lehetőséget, örömmel vennénk a jövőben egy visszavágót is.