Országos U13-as bajnokság, 
Északkeleti csoport, 17. forduló

Diósgyőri VTK U13 - Eger SE U13

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Suhaj Ádám.
Diósgyőri VTK U13: Varga H. - Csuzi G., Bordás B., Birk B., Pápai O., Lupkovics G., Márton Gy., Riczu Gy., Meggyesfalvi B., Krompaszki Gy., Hajdú Gy., Tóth B., Fehér Á., Mádi-Nagy Zs., Berta Cs., Sallai K. Vezetőedző: Szakál Csaba. 
Eger SE U13: Tarnóczi N. - Tóbik S., Szabó Á., Seres N., Szabó Á., Sebestyén Cs., Jónás B., Rónai B., Tuza Z., Sztrapkovics B., Nagy E., Pirint Á., Csuhay B. Vezetőedző: Bánka Balázs. 
Gólszerző: Pápai O. (2), Lupkovics G. (2), Csuzi G. (2), Birk B., Sallai K., Márton Gy., Tóbik S. (öngól), ill. Rónai B. 

Szakál Csaba: - Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést. Az első húsz-huszonöt percben rá sem ismertünk a játékosokra. Kevés labdanélküli támogató mozgás, lassú és körülményes döntések, illetve nagyon sok technikai hiba jellemezte a futballunkat. A folytatásban szerencsére feljavultunk és a játékalapelveinknek megfelelően kezdtünk el játszani, ami már számtalan kidolgozott helyzetet és gólokat eredményezett. A vendégek nagyon mélyen, zártan védekeztek a saját kapujuk előtt, és sok munkába telt feltörni őket. Ha kicsit jobban koncentrálunk, a mérkőzés elején kapott gól is elkerülhető lett volna. Meg kell tanulnunk, hogy senki ellen sem szabad így meccset kezdeni. Sok javítanivaló van még, de dolgozunk tovább, és haladunk a kijelölt úton. További sok sikert kívánunk az egrieknek!

Bánka Balázs: - Az első félidőben egyenrangú ellenfelek voltunk. Megvoltak a lehetőségeink, de buta gólokat kaptunk. A fordulás után kijött a különbség, de összességében úgy gondolom, hogy amit lehetett, megtettünk ezen a mérkőzésen. Gratulálok a DVTK-nak.