Országos U14-es bajnokság, 
Kiemelt csoport, 18. forduló

Puskás Akadémia FC U14 - Diósgyőri VTK U14 6-0 (3-0)

Felcsút, Pancho Aréna, 40 néző. Játékvezető: Góbi Soma Gábor, Illés Áron, Oláh Izabella Hermina. 
Puskás Akadémia FC U14: Balogh B. - Balog K., Dévényi Zs., Kőfalvi H., Vida B., Varga Zs., Gulyás K., Poór T., Sántha B., Pintér M., Szűcs D. Vezetőedző: Nagy Szilárd. 
Diósgyőri VTK U14: Répási G. - Lippai A., Juhász K., Kis A., Lengyel V., Balázs T., Meggyesfalvi B., Gyebróczki D., Bordás B., Juhos Á., Szita I. Vezetőedző: Sipos Gergő.
Csere: Répási G. helyett Koltai B. a 41., Kis A. helyett Nagy M. a 41., Juhos Á. helyett Farkas R. a 41., Szita I. helyett Filkóházi Á. a 41., Vida B. helyett Batkai Á. a 41., Poór T. helyett D. Phan a 41., Sántha B. helyett Budai A. a 41., Bordás B. helyett Gulácsi M. az 53., Pintér M. helyett Tóth F. az 54., Szűcs D. helyett Gecse N. az 54., Kőfalvi H. helyett Mészáros Á. az 54., Lippai A. helyett Dudás B. az 59., Meggyesfalvi B. helyett Zsilvölgyi Cs. az 59., Balog K. helyett Nagy D. a 63. percben. 
Sárga lap: Juhász K. a 80. percben. 
Gólszerző: Sántha B. (1-0) a 8., Poór T. (2-0) a 29., Varga Zs. (3-0) a 30., D. Phan (4-0) az 57., Gecse N. (5-0) a 75., Varga Zs. (6-0) a 79. percben. 

Nagy Szilárd: - A játékosokban sokkal több van attól, mint amit mutattak. Nagy különbség alakult ki, de talán azért, mert a Diósgyőr ezúttal nem volt itt százszázalékosan. Egy kicsivel nagyobb ellenállást vártam az ellenféltől. Az első félidőben a játék dinamikájában volt hiányérzetem, az összjátékunk annyira nem tetszett. A fordulás után a csereként bejött játékosok hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez, ennek is köszönhető a magabiztos siker. 

Sipos Gergő: - A héten két mérkőzésünk volt,  ezen a találkozón sajnos teljesen más arcát mutatta a csapat. Enerváltan és dekoncentráltan futballoztunk. Teljes mértékben elkerülhető gólokat kaptunk, aminek nagy arányú vereség lett a vége. A Puskás Akadémia ezen a napon jobb csapat volt, gratulálunk nekik.

Fotó: www.pfla.hu