Országos U16-os bajnokság, 
B csoport, 10. forduló

Diósgyőri VTK U16 - Debreceni VSC-DLA U16 1-0 (1-0)

DVTK edzőközpont, 50 néző. Játékvezető: Oláh József, Mozgi Béla Szabolcs, Molnár János. 
Diósgyőri VTK U16: Dojcsák B. - Major M., Kiss M., Briz Cs., Homenszki R., Vass L., Tóth Zs., Sáreczki Sz., Paksai R., Pikó M., Bánk A. Vezetőedző: Kádár László. 
Debreceni VSC-DLA U16: Engedi M. - Hornyák Cs., Török A., Balogh M., Komlósi A., Szilágyi D., Butor L., Juhász I., Bernáth B., Mona Á., Balogh M. Vezetőedző: Szabó Balázs Lajos. 
Csere: Balogh M. helyett Szmáhin D. a 46., Bánk A. helyett Bodnár B. a 46., Kiss M. helyett Szijártó B. az 58., Butor L. helyett Kohut M. a 64., Bernáth B. helyett Szakács L. a 64., Pikó M. helyett Silimon L. a 71., Mona Á. helyett Ludmány I. a 74., Sáreczki Sz. helyett Boros B. a 81., Balogh M. helyett Szilágyi T. a 85. percben. 
Gólszerző: Homenszki R. (1-0) a 29. percben. 

Kádár László: - Nagyszerű támadójáték mellett, jó védekezést mutatott be a csapat. Ennek köszönhetően már az első félidőben meg tudtuk szerezni a vezetést. Sok kihagyott helyzet előzte meg a gólt, ezért egyértelműen rászolgáltunk a vezetésre és a győzelemre. A kapu előtt még nagyobb összpontosításra van szükség, de amit megbeszéltünk azt a csapat mind védekezésben, mind támadásban nagyszerűen végrehajtotta. Gratulálok a csapatnak. 

Szabó Balázs: - Frissebben mozgott a Diósgyőr. Ennek köszönhetően többet birtokolták a labdát, több lehetőséget alakítottak ki, amelyből egyet gólra váltottak. A fordulás után teljesen kiegyenlítették vált a játék, nekünk is volt két-három helyzetünk, de nem tudtunk betalálni, ezért megérdemelten nyert a hazai csapat.