Országos U12-es bajnokság, 
Északkeleti csoport, 21. forduló

Debreceni EAC U12 - Diósgyőri VTK U12

DEAC sporttelep, 50 néző. Játékvezető: Pál Gábor. 
Debreceni EAC U12: Szilágyi L. - Rácz A., Nánási Á., Nagy M., Kozma B., Szabó Gy., Nagy A., Hermeczi K., Lukács S., Vass D., Tóth-Kocsmáros L., Németh L., Molnár L., Boros B., Székely Cs. Vezetőedző: Balla Imre. 
Diósgyőri VTK U12: Vass Á. - Martis M., Bialkó Z., G. Rados, Szabó B., Kelemen Z., Schőn B., Derzsényi Á., Kiszely N., Nagy Zs., Almási Á., Puskás Z., Kozma B., Balogh B., Juhász H., S. Ziadi, Tóth B., Kiszely M. Vezetőedző: Tarnai Dániel. 
Sárga lap: G. Rados a 66., Kozma B. a 80. percben. 
Piros lap: Puskás Z. a 75. percben. 
Gólszerző: Szabó B. 

Balla Imre: - Rendkívül jól játszottak a gyerekek, mindenki óriási dicséretet érdemel. A legnagyobb pozitívum, hogy nem álltunk be védekezni, hanem tetszetős támadásokat vezethettünk és több alkalommal is veszélyeztettük a vendégek kapuját. Minden párharcnál odatettük magunkat, nagyon ügyesek voltunk. Sajnos kaptunk megint egy elkerülhető gólt, de ez semmit nem von le a srácok érdeméből. A diósgyőrieken látszódott, hogy a végén idegesek voltak, mivel nem tudtak fölénk kerekedni, és még a két kapusunk is szenzációsan védett. Az idényben hozzáállásban már nagyon sokat fejlődtünk, a fiúk küzdeni akarása kiemelkedő. Remélem, ha a jövőben technikailag, a passzok és az átvételek terén fejlődünk, még inkább meg tudjuk szorongatni a papíron erősebb csapatokat.

Tarnai Dániel: - Kezdeményező felfogásban léptünk pályára a DEAC elleni találkozón, ahol ezúttal is sokat birtokoltuk a labdát, de az ellenfél zárt védekezését kombinációs játékkal  nagyon nehezen tudtuk megbontani. Ezt az is jelzi, hogy csak egyszer tudtunk eredményesek lenni. Labdabirtoklásban kicsit kapkodtunk és pontatlanok voltunk, de ennek ellenére is sikerült helyzeteket kialakítanunk. Ellenfél labdakihozatalainál kellően motiváltak és nagyon jó pozíciókban voltunk, így sok labdát szereztünk.  A DEAC főleg kontrákból próbált veszélyt teremteni, így az ilyen játékhelyzetek lereagálásból szereztünk tapasztalatokat.

Fotó: www.deac.hu