Országos leány U15-ös bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 1. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - ETO FC Győr LU15 0-2 (0-1)

DVTK edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Petróczy Attila, Balogh Adrián, Katona Mátyás. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Plopp G., Horváth K., Képes J., Bánsági H., Nagy E., Farkas N., Sándor L., Magyar A., Alföldi R., Szilvási N. Vezetőedző: György Gábor. 
ETO FC Győr LU15: Csóti K. - Stróbli K., Horváth A., Mohácsi R., Szilvás P., Szabó P., Hordós N., Büki L., Fligh V., Böröczky L., Ézsely L. Vezetőedző: Újvári Krisztina. 
Csere: Alföldi R. helyett Képes K. a 49., Böröczky L. helyett Krasznai Z. az 51., Plopp G. helyett Fekete É. az 59., Magyar A. helyett Kádas D. a 63., Horváth A. helyett Kristofori A. a 70., Büki L. helyett Kéri E. a 76., Fligh V. helyett Rios-Neskov F. a 76. percben. 
Sárga lap: Szilvás P. az 59. percben.  
Gólszerző: Böröczky L. (0-1) a 39., Kristofori A. (0-2) a 70. percben. 

György Gábor: - Sajnos a foci még mindig nem pontozásos sportág, ezért nem maradt más, mint hogy gratulálunk a Győr csapatának. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A játékrész végén egy elrontott labdakihozatal után szerzett vezetést ellenfelünk. A fordulás után a játék minden elemében kiemelkedőt tudtunk nyújtani, kivéve egyet. Az elkövetkező időszakban ebben kell előrelépnünk.

Újvári Krisztina: - Nagyon jó mérkőzést játszott egymással a két csapat. Mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek, ebből mi az első félidőben egyet ki tudtunk használni, amivel megalapoztuk a folytatást. Harcoltunk és csapatként küzdöttünk, ennek lett az eredménye a győzelmet jelentő második találat. A DVTK-nak nagyon sok helyzete volt, magasan védekeztek, letámadtak, nagyon nehéz volt ellenük futballozni. Gratulálok a haziaknak, mert a végeredménytől ez a meccs jóval szorosabb volt.