Magyar Bajnokság
U16

2022. december 21. 16:30

Budapest Jégkorong Akadémia - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 4-1 (2-0, 0-0, 2-1)

Urbán Péter (vezetőedző) nyilatkozat:  Ma hiányzott az átütőerő a támadásainkból, legtöbbször távolról próbálkoztunk, a kipattanókra pedig kevésszer volt érkező játékos. A védekezésünk is puha volt, nem védtük kellő keménységgel a kapu előtti teret és ebből gólokat is kaptunk. Az edzéseken törekszünk a jó szokások kialakítására, erre a mérkőzéseken is felhívjuk a figyelmet, mert csak úgy tudunk előre lépni, ha ezeket mindenki elsajátítja és használja! Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

International League
U18

2022. december 20. 18:40

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - DEAC Jégkorong Akadémia 5-4 (2-0, 1-4, 1-0, 1-0)

Verba Gábor (vezetőedző) nyilatkozat: A mai mérkőzést nagy kedvvel és akarással kezdtük, jó megoldásokból sikerült betalálni az ellenfél kapujába. A második harmadban sajnos volt több hibánk, amit kihasznált az ellenfél és át is vette a vezetést. Az utolsó harmadban végig mi irányítottuk a játékot, sok helyzetet alakítottunk ki, majd emberelőnyből kiegyenlítettünk. A hosszabbításban remek lövéssel Pásztor József eldöntötte a 2 pont sorsát! Ez volt az utolsó mérkőzésünk ebben az évben, legközelebb január első hetében 3 mérkőzéssel indítjuk az új évet. Gratulálok az egész csapatnak a mai győzelemhez! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Magyar Bajnokság
U21

2022. december 21. 18:45 

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - Budapest Jégkorong Akadémia 9-1 (3-0, 3-0, 3-1)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: Az év utolsó bajnoki mérkőzésére készültünk. A listavezető BJA látogatott hozzánk és tudtuk, ha győzelemmel tudjuk zárni a mérkőzést akkor szorosan mögöttük tudunk maradni. A fiúk nagyon koncentráltan léptek fel és ellentmondást nem tűrően jégkorongoztak. Amit szerettünk volna látni a jégen azt megvalósították szinte 100 %-ban. Nagyon jó egyéni teljesítmények is párosultak a 3 pont mellé és örömmel láttuk azt is, hogy egyre több játékosunk tud vezető szerepben előállni és a hátára venni a csapatot a mérkőzéseken. Nagyon Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek! Jövőre ott folytatjuk, ahol abbahagytuk!