Magyar Bajnokság 
U16

2023. január 08. 13:50

UTE - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 1-4 (0-1, 0-1, 1-2)

Urbán Péter (vezetőedző) nyilatkozat: Tudtuk, hogy nehéz lesz az első idegenben játszott középszakasz meccs, de azt nem gondoltuk, hogy ennyire. A megszokott sorokat a hiányzók miatt át kellett variálnunk, ezért sokáig akadozott a játékunk a pálya minden részén. A hoki egyetemes szabályait sokszor szegtük meg, ez nem fér bele, ha a célunkat el szeretnénk érni! A kapusunknak ma sokat köszönhetünk, éles helyzetekben nyújtott stabil támaszt!

International League
U18

2023. január 04. 10:30

Vasas SC - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 6-2 (1-0, 4-2, 1-0)

2023. január 07. 15:30

Eishockey Akademie Oberösterreich - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 1-2 (0-0, 1-2, 0-0)

2023. január 08. 11:40

Eishockey Akademie Oberösterreich - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 0-1 (0-0, 0-0, 0-1)

Verba Gábor (vezetőedző) nyilatkozat: Remek hétvégén vagyunk túl, két nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk, rengeteg helyzetünk volt, de valamiért nem tudtuk belőni ezeket. A statisztika alapján a két mérkőzésen 90-et lőttünk az ellenfél kapujára, mégis csak 3 lőtt góllal térhetünk haza. A védelem és a két kapusunk remek munkát végeztek, kontroll alatt tartották az ellenfél támadásait. Nagy kedvvel és elánnal játszott mindenki a hétvégén. Megérdemelten nyertük meg mind a két mérkőzést, mert rengeteget dolgoztunk érte. Gratulálok mindenkinek!

Magyar Bajnokság
U21

2023. január 04. 13:45

Újpesti Jégkorong Akadémia - DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: Az Újpest elleni meccsek kapcsán mindig rangadóról beszélünk. A mai napon egy elég erős csapattal állt fel az ellenfél, jó pár játékosuk folyamatosan játszik az Erste Ligában is. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, de a srácok az első harmad kivételével végig koncentráltan játszottak és az ellenfelünk fölé tudtak emelkedni a második harmadtól kezdve. Nehezen jöttek a gólok és meg kellett dolgoznunk érte, de egy ilyen relatív hosszabb meccs nélküli időszak után szinte 90%-os produkciót nyújtottak, ami mellé remek kapus teljesítmény is párosult. Mindig van hova fejlődni, mindig a következő meccsel kell foglalkozni, mert a tabella első négyese nagyon egyben van és minden pont aranyat érhet az alapszakasz végén. Gratulálok mindenkinek!

2023. január 08. 16:05 

DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sportakadémia - Fehervar Hockey Academy 19 5-3 (2-2, 1-1, 2-0)

Rusznyák Szilárd (vezetőedző) nyilatkozat: Nagyon jó ellenféllel néztünk ma szemben és az első harmadban agresszívebbek és gyorsabbak voltak nálunk annak ellenére, hogy mi szereztük meg a vezetést. Nagyon gyors mérkőzés volt, az utóbbi időszak egyik legjobb meccse. Rendre vezettünk, de az ellenfelünk mindig vissza tudott jönni a második harmadig. A harmadik harmadra kicsit megkevertük az állóvizet és változtattunk a sorokon. Jól sült el és a harmadik harmadban az ellenfelünk fölé kerekedtünk. Ennek köszönhetően tartottuk itthon a három pontot. Azért is vagyunk jó csapat, mert ha esetleg valakinek nem úgy megy a játék ahogy szokott van már, aki a helyére lép. Gratulálok mindenkinek!