Merkantil Bank Liga 22. forduló

2023. február 6., hétfő
19:00 Diósgyőri VTK - Tiszakécskei LC (tv.: M4 Sport)

A meccs közben meglepetéssel várjuk a kilátogatókat! 

A nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel a DVTK idén nem szervez színpadi programokat a klub 113. születésnapján. Azonban a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával egyeztetve természetesen méltóképpen megemlékezünk a DVTK alapításának évfordulójáról. Hogy hogyan? Ez egyelőre maradjon meglepetés!

Az Ultras Diósgyőr is készül

Az Ultras Diósgyőr is méltóképpen készül a mérkőzésre. Az ehhez tartózó látványelemek az első félidőben (19:00-19:45) kerülnek bemutatásra. Ezen időtájt tehát egy-két percig a Stadion környékén a szokottnál nagyobb hanghatásra lehet számítani. Vigyázzunk kedvenceinkre!

Átalakul a büfék kínálata, és lesz, ami olcsóbb lesz az őszi szezonhoz képest

A nehéz gazdasági helyzet, a folyamatosan növekvő infláció és a magas energiaárak ellenére a DVTK úgy döntött, hogy a tavaszi szezonban nem emelkednek a DVTK Stadion büféinek árai, sőt, az elmúlt időszakhoz képest - köszönhetően annak, hogy immáron a klub üzemelteti a vendéglátó egységeket - egyes termékek árai csökkennek is. 

A DVTK Shop 12 órakor nyit

A DVTK Shop és a DVTK Stadion jegypénztára hétfőn 12 órakor nyit ki, ugyanakkor a jegyek sorban állás nélkül, kényelmesen, otthonról is megvásárolhók a jegy.dvtk.hu oldalon

Gyere hamarabb a meccsre!

Annak érdekében, hogy a beléptetés során elkerüljünk a hosszabb sorok kialalakulását, a DVTK Stadion kapui egy órával a meccs előtt, 18 órakor kinyílnak.

Tortával várjuk a VIP vendégeket

A mérkőzés félidejében a VIP szektorban is megünnepeljük a DVTK 113. születésnapját! A már megszokott korlátlan étel- és italfogyasztás mellett ezúttal szülinapi tortával is várjuk szurkolóinkat. A VIP belépők a jegy.dvtk.hu oldalon és a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

Rásegítő járatokat indít a meccs után az MVK Zrt. 

Az MVK Zrt. rásegítő járatokat indít az 1-es villamos vonalán, segítve ezzel a szurkolók könnyebb hazajutását - olvasható az mvkzrt.hu weboldalon

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon májusban egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.