- 2023 elején indítottuk el a multisport programunk ezen részét szorosan illeszkedve a DVTK missziójához - nyilatkozta Sántha Gergely a klub elnöke. - A program elsődleges célja, hogy az Észak-Magyarországi régióban olyan sportolási lehetőséget teremtsünk a legkisebbek számára is, ami közelebb hozza őket a DVTK-hoz, ezáltal pedig a sportos és egészséges életmódhoz. Az ovis multisport foglalkozásra tavasszal több, mint százan jelentkeztek, ami újabb alkalom meghirdetését eredményezte, így abszolút sikeres első évet tudhattunk magunk mögött. A programot ősztől folytatjuk, továbbá az óvodások mellett az általános iskolás korosztály számára is kibővítjük.

A 45 perces alkalmakon a gyerekek minden héten új piros-fehér sportággal ismerkedhetnek meg, mint például labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, röplabda, atlétika, ritmikus gimnasztika, különböző küzdősportok és még számos más egyéni sportág.

Az országosan is egyedülálló program egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy a gyerekeknek nem kell azonnal sportágat választaniuk és elköteleződniük egy irányba - ezzel rengeteg pénzt és időt spórolva a szülőknek - hanem az évek alatt a szakemberek segítségével fokozatosan alakulhat ki az a sportág, ami a legközelebb áll a jövő piros-fehér palántáihoz.

Óvodás multisport foglalkozás - betöltött 5. életévtől

Hétfő:

16:45-17:30 Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskola tornaterme (csoportvezető: Apatóczky Szilvia)

16:30-17:15 Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola tornaterme (csoportvezető: Pallai-Sárréti Rita)

Péntek:

16:30-17:15 Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola tornaterme (csoportvezető: Pallai-Sárréti Rita, Sárrétiné Anikó)

Kisiskolás multisport foglalkozás - 1-2. osztályosok részére

Kedd:

17:00-18:15: Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola tornaterme (csoportvezető: Apatóczky Szilvia, Mező Gábor)

Csütörtök:

17:00-18:15: Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola tornaterme (csoportvezető: Apatóczky Szilvia, Mező Gábor)

Jelentkezés 

Apatóczky Szilvia +36 70 669 4112- [email protected]

Részvételi díj

4.000 Ft/fő/hó